P. L. | 24. 3. 2023, 11:00

Znani Slovenec tik pred poroko doživel takšno tragedijo

Facebook/Blaž Knez, fotomontaža

Vsem dobro znani Slovenec je načrtoval poroko, o tem tudi že obvestil javnost in jo seznanil s prvimi podrobnostmi, potem pa je udarila tako žalostna novica. 

Eden najbolj znanih vedeževalcev pri nas, Blaž Knez, je bil gost v jutranji oddaji Na Planet TV. 

Da je jasnoviden, je ugotovil že v otroštvu, prve karte, iz katerih je napovedoval prihodnost, so mu kupili starši.

"Samo, da so imeli mir, da sem se z njimi ukvarjal," je v smehu pojasnil voditeljici Suzani Kozel in dodal, da svojim staršem nikoli ni napovedal prihodnosti.

Planet TV/posnetek zaslona

Blaž, ki je znan po tem, da pove točno tisto, kar si misli, je Kozeljevi razkril, da se še danes zelo rad ukvarja z vedeževanjem, ampak, "je taka gneča, da je že prav moreče. Vsak dan poslušati eno in isto, težave drugih, ni sanjski poklic".

Pojasnil je, da se je skozi leta prakse naučil, da osebi ne pove več naravnost, da jim bo nekdo v družini umrl, naučil se je, da to pove bolj obzirno. Ni pa preprosto, kot je dodal, ne more lagati. "Ne morem pa zdraviti ljudi, jaz lahko samo povem, kaj se bo zgodilo."

Usode se ne da spremeniti

Voditeljico je zanimalo, ali lahko s svojim videnjem prepreči kakšno nesrečo, opozori svoje stranke. A Blaž odgovarja, da to ni mogoče.

Planet TV/posnetek zaslona

"Ne, ko si prišel na svet, ti je bila že napisana usoda, ne moreš je spremeniti. Točno se bo tako zgodilo, kot ti je usojeno in v življenju nič ne zamudiš, vedno te doleti to, kar ti je usojeno, tudi to, da sva danes midva skupaj," je pojasnil.

Usoda pa je posegla tudi v njegovo življenje. Kozeljevo je zanimalo, kako potekajo priprave na poroko, omenila je, da se že ve, da bo njegova poročna priča njegov prijatelj Miha Hercog, je odgovoril: "Imel sem pred dvema tednoma malo bolj žalosten dogodek …"

Vedeževalcu Blažu je namreč umrl oče, tudi iz tega razloga nerad govori o svoji bližajoči se poroki.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.