3. 7. 2022, 13:00

Zvezdnica resničnostnih šovov na sanjskem otoku doživela prometno nesrečo

Instagram/Kaja Casar
Zvezdnica resničnostnih šovov na sanjskem otoku doživela prometno nesrečo (foto: Instagram/Kaja Casar)

"Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo," je dejala nekdanja tekmovalka resničnostnega šova in v nadaljevanju podrobno opisala, v kakšni nevarnosti se je znašla.

Kaja Cesar, ki smo jo gledali v resničnostnih šovih Sanjski moški in Exatlon, je svoje sledilce šokirala z novico, da je doživela prometno nesrečo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Vanjo je trčil električni skiro

Resničnostna zvezdnica se je skupaj s svojo sotekmovalko iz šova Anjo Širovnik konec aprila preselila na španski otok Tenerife, kjer se najpogosteje prevaža s skejtom. Ko se je pred dnevi tako pomikala po otoku, pa ji je pot nenadoma prekrižal voznik na električnem skiroju, ki se po Kajinih besedah tam ne bi smel peljati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

"Pripeljal se je iz ovinka s polno hitrostjo, gledati bi moral naprej, pa je gledal v vse druge smeri. S polno hitrostjo se je zabil vame, tudi jaz pa sem imela svojo hitrost v nasprotno smer. Njemu ni bilo nič, jaz pa sem dobesedno 'poletela' naprej, kot da bi malo skočila, padla sem naprej na pločnik. Ni mi jasno, kako mi ni nič, lahko bi si brado presekala. zobe razbila, roko zlomila ...," je po poročanju portala Njena.si zapisala nekdanja tekmovalka resničnostnega šova.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Kljub lažjim poškodbam hvaležna, da je cela

Dodala je še, da je med trčenjem utrpela nekaj odrgnin in modrico, bolita pa jo komolec in predel kolka. Voznik električnega skiroja jo je po trčenju vprašal le, ali je v redu, potem pa se je odpeljal naprej. "Hvaležna sem, da sem cela," je po poročanu Njena.si še dejala Kaja.

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.