P. L. | 3. 3. 2023, 10:00

Aleš (Poroka na prvi pogled) razkril vso resnico o dogajanju v eksperimentu

Planet TV/posnetek zaslona

V zadnjih oddajah sta veliko prahu dvignila Aleš in Jasmina, ki sta se sporekla zaradi spolnih odnosov. Jasmina je trdila, da je Aleš ne more zadovoljiti, on pa je v šovu modro molčal o tem, zdaj je sklenil, da pove vso resnico. 

Gledalci eksperimenta Poroka na prvi pogled smo bili priča nenadnemu izbruhu jeze Jasmine. Ta je zvečer, ko sta se z Alešem vrnila z zmenka, odšla sta v igralnico, dejala, da se z njim nima več kaj pogovarjati, spakirala je svoje stvari in se izselila iz skupne sobe.

Aleš je bil sprva zelo šokiran, dejal je, da se njene reakcije dejansko boji, pogled iz njenih oči pa mu razkriva praznoto. 

Planet TV/posnetek zaslona

Po njenih besedah naj bi do prepira prišlo zato, ker je Aleš ni bil sposoben spolno zadovoljiti. V oddaji je Aleš Damirju razkril, da je dejala, da od njega pričakuje šestkrat dnevno spolni odnos. In ker ji tega ni bil pripravljen nuditi, z njim ni več želela imeti ničesar.

O tem, kar se je v šovu dogajalo, smo že pisali tukaj in tukaj.

Zanimalo pa nas je tudi Aleševo mnenje, zato smo se obrnili nanj.

"Res je, povod za prepir so bile intimne stvari. Ampak, ni pa res, da ne bi mogel imeti spolnih odnosov, nisem jih želel imeti. Ker sem želel poglobiti najin odnos, sem Jasmini predlagal, da se najprej malce bolje spoznava.To ji ni bilo všeč, mojo zavrnitev je zelo slabo sprejela," je pojasnil za Metropolitan.si in dodal, da je bilo iz njene strani še marsikaj drugega.

"Kljub vsemu, kar se je dogajalo, sem vseskozi ohranjal mirno kri, ostal sem kavalir," nam je povedal. Dejal je, da ženske spoštuje in da mu na kraj pameti ne bi padlo, da bi bil grob ali da bi povzdignil glas.

Planet TV/posnetek zaslona

"Zame je spolni odnos nekaj, kar se zgodi kasneje. Veliko mi pomeni, da zveza napreduje počasi, da se partnerja spoznata, najdeta skupne točke. Seveda mi veliko pomeni tudi spolni odnos, a ne na silo," je dodal.

Eksperiment mu je pokazal, kakšna oseba je

Čeprav si tega, kar se je dogajalo z Jasmino, ni predstavljal niti v sanjah, je priznal, da mu je eksperiment dal tudi pozitivne stvari.

"Še bolje sem spoznal sam sebe, spoznal sem, da lahko ohranim mirno kri, da sem psihično zelo močan človek. Verjamem vase in res sem ponosen, da sem ohranil svoj jaz. V šovu sem se prikazal točno takšen, kot v resnici sem," je povedal in dodal, da kljub temu, da se za njegovo strogo zunanjostjo skriva zelo nežno srce in romantična duša.

Planet TV/posnetek zaslona

Kako danes gleda na vso situacijo z Jasmino?

"Njenih obsodb ne mislim komentirati, zavedam se, da ima dve hčeri in nikakor je ne mislim blatiti, četudi je o meni govorila neresnice," je povedal in dodal, da mu je žal, da se je zgodilo, kar se je. "To pa ne pomeni, da v ljubezen ne verjamem več. Z odprtim srcem grem proti njej!"

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.