P. L. | 20. 3. 2023, 11:15

Aleš (Poroka na prvi pogled) se vrača z novo nevesto, gledalci z njo niso zadovoljni

Planet TV

Aleš, ki bo v eksperimentu Poroka na prvi pogled dobil še eno priložnost, vrača se namreč z novo nevesto, je požel veliko razočaranje gledalcev. Ti namreč menijo, da je izbira ponovno neprimerna … 

V letošnji sezoni eksperimenta Poroka na prvi pogled smo spoznali Aleša in njegovo nevesto Jasmino. Po obetavnem začetku, že po poročni noči ni manjkalo objemov in poljubov, se je njun odnos sprevrgel v pravo moro.

Jasmina je na medenih tednih sklenila, da z Alešem ne želi imeti ničesar. Dejala je, da je ni sposoben zadovoljiti in da ji že takoj na začetku ni bil všeč, a se je trudila.

Predčasno sta odšla z medenih tednov domov, saj je bila situacija za oba nevzdržna, prav tako pa sta posledice njunega prepiranja doživljala Damir in Anita, ki sta bila nastanjena v isti vili.

Planet TV/posnetek zaslona

Potem smo ju lahko skupaj videli še na prvi večerji parov, kjer sta se pogovarjala, a je bilo slutiti, da je med njima konec. 

Na prvi ceremoniji je sledilo presenečenje, Aleš se jo je udeležil sam, Jasmino so le bežno omenili in razkrili, da je zapustila eksperiment.

A Aleš ni izgubil upanja, kljub slabi izkušnji je dejal: "Še vedno verjamem v ljubezen in sem pripravljen nanjo!"

Na veselje mnogih gledalcev se bo to res zgodilo, strokovnjak Timotej Strnad je Aleša poklical na pogovor in mu razkril, da so zanj našli novo nevesto.

Planet TV/posnetek zaslona

Kljub temu pa so zadnji deli šova Poroka na prvi pogled minili brez Aleša, gledalci so zaman čakali, da spoznajo njegovo novo ženo. So pa ustvarjalci šova razkrili, da bomo že kmalu lahko videli Aleša in njegovo novo družico.

Ta naj bi bila znan obraz resničnostnih šovov, kar pa je zamajalo veselje številnih gledalcev.

"Spet bo nasankal," se glasi eden izmed številnih komentarjev na družbenih omrežjih. "Ojoj, spet ena vplivnica in ostal bo sam," pa je dodal nekdo drug.