P. L. | 21. 2. 2024, 11:16

Na televizijo se vračajo te znane Slovenke (poglejte, kaj bodo počele)

Facebook/TV3

S prav posebno in zanimivo vlogo se na TV-zaslone vračajo te tri znane Slovenke. 

Mnogi so bili presenečeni nad novico, da se na male televizijske zaslone vračajo tri znane Slovenke, ki so jih mnogi gledalci v preteklosti že gledali. Z novo oddajo Dober dan, Slovenija na TV3 prihajajo voditeljice Ana Maria Mitič, Violeta Tomič in Katarina Keček.

Kečkova je v preteklosti že vodila svojo oddajo, na Kanalu A je leta 2007 vodila oddajo Katarina. Prav tako se je v vlogi voditeljice že preizkusila tudi igralka in nekdanja političarka Violeta Tomič, vodila je kviz Najšibkejši člen, ki je bil na sporedu na RTV Slovenija.

Prav tako je v vlogi voditeljice že nastopala Mitičeva, pred leti je vodila resničnostni šov Big Brother, sodelovala pa je tudi v zelo priljubljenem šovu Znan obraz ima svoj glas.

"Končno tudi pri nas doma, v Sloveniji normalna pogovorna oddaja o vsem in za vsakogar. Brez tabujev, prepovedanih tem, sovražnosti in napenjanja mišic. Oddaja o vas in o nas, o vsem, kar nas obkroža, vznemirja in navdihuje," so ustvarjalci oddaje zapisali na družbenem omrežju.

"Oddaja o ljudeh v naši domovini, o velikih in malih zgodbah. Vsak torek, sredo in četrtek
na televiziji TV3 ob 18.25 z najbolj zgovornimi voditeljicami: Ano Mario Mitić, Katarino Keček in Violeto Tomič. Vroče bo," so dodali.

Prvi odzivi gledalcev

Prva oddaja je bila na sporedu vćeraj, po njej pa so se že oglasili gledalci, ki so jo pohvalili. "Super trio," se je glasil eden izmed komentarjev, spet drugi pa je zapisal, da si je za novo oddajo, ki bo na sporedu, nastavil kar budilko, da je zamudi.