P. L. | 21. 9. 2022, 08:00

Andrea zaradi bolečin in krvavitve v hudi stiski, a resnica je popolnoma drugačna od tega, kar so pokazale kamere

Voyo/posnetek zaslona
Andrea zaradi bolečin in krvavitve v hudi stiski, a resnica je popolnoma drugačna od tega, kar so pokazale kamere (foto: Voyo/posnetek zaslona)

Krvavitve, ki jih je imela tekmovalka Andrea, niso bile menstruacija. Pojasnila nam je vse podrobnosti. 

Gledalci šova Kmetija smo bili priča zelo neprijetni situaciji, ko se je tekmovalka Andrea zaradi hudih bolečin v spodnjem delu trebuha zgrudila. To se je zgodilo ravno v času, ko je prevzela vodenje svoje družine, zaradi hudih zdravstvenih težav pa je "izgubila" en dan za opravljanje tedenske naloge.

Nekateri člani njene družine so bili skeptični, nekateri so celo ugibali, ali je vse skupaj zaigrano, a dejstvo je, da se Andrea s podobnimi težavami srečuje že od svojega 12. leta. 

Voyo/posnetek zaslona

V šovu je omenila, da ima krvavitve, morda so si nekateri gledalci napačno predstavljali, da je to redna menstruacija.

"Že od svojega 12. ali pa 13. leta jemljem določena hormonska zdravila. Vse odkar so se začele težave z bolečinami v spodnjem delu trebuha. Te krvavitve se mi dogajajo. Predvsem takrat, ko doživim stres, ko premalo jem, ko se preveč fizično obremenjujem ali ko ne vzamem hormonskih zdravil," nam je razkrila Andrea in dodala, da to ni menstruacija ali "pms".

Voyo/posnetek zaslona

Zakaj so zdravstvene težave nastopile v šovu?

Andrea je pojasnila, da na prazen želodec ne sme jemati določenih hormonskih zdravil. Vemo pa, da so bili na posestvu lačni, hrane niso imeli. Kot smo lahko videli, je Andrea kljub temu, da je bila lačna, dala vse od sebe in zdi se, da je bila obremenitev prehuda.

"Bolečine so zelo močne, v enem trenutku pride do paralize desne noge in se za nekaj časa sploh ne morem premikati, ne čutim spodnjega dela telesa. Potem ko se situacija prične umirjati, pa je moje telo zelo občutljivo. Takšne krvavitve trajajo nekaj dni, potem se zdravstveno stanje popravi," je pojasnila.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.