L. P. | 30. 3. 2023, 10:50

Anna (Poroka na prvi pogled) popolnoma prevzeta s čustvi, tega od Aleša ni pričakovala

Planet TV/posnetek zaslona

Za hip se je zazdelo, da ne bo mogla vsega povedati, saj je bila popolnoma prevzeta z močnimi čustvi. Ob tem pa smo lahko videli, kako njene besede laskajo Alešu. 

Na zadnji ceremoniji je ponovno sodeloval Aleš, ki je dobil novo ženo Anno. Na vprašanje strokovnjakov, kako se je njuna pot začela, je Anna pojasnila, da je potrebovala kar nekaj časa, da je dojela vse skupaj. Dodala je, da, ko sta premostila spoznavanje, so nastopili povsem domači občutki.

"Kot da obstajava in se druživa že leta in leta," je pojasnila in dodala, da njun odnos občuti kot nekaj preprostega, lahkotnega in čudovitega. "Vsak dan so pozitivna presenečenja zame," je dodala.

Planet TV/posnetek zaslona

Poudarila je, da ji pred Alešem ni potrebno igrati, da je v tem odnosu lahko takšna, kot je. "Ne potrebujem ograde, ne potrebujem biti prilagodljiva, ustrežljiva. Samo sem."

Premagala so jo čustva

Ko je govorila o Alešu, so jo premagala čustva in jo prevzela.

"On je res čudovit moški, postavljen je v svoji moški energiji. Čutim to varnost, takoj sem jo čutila, ko sva se začela pogovarjati odprto. Čutim toplino, tisto dalmatinsko srce, res je srčen," ga je Anna opisala in zadrhtela.

Planet TV/posnetek zaslona

"Toplo mi postane, ko razmišljam o njem," je dejala in dodala, da je zanjo naredil že ogromno.  "Toliko dejanj naredi dnevno za mene, ki jih nekdo prej ni v celotnem letu."

Njene besede so seveda ganile tudi Aleša.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.