P. L. | 15. 3. 2024, 14:44

POP TV s sporeda umaknil serijo Botri. Kaj se dogaja?

Nova TV

POP TV z današnjim dnem umika serijo Botri. Ali jo bodo v prihodnje sploh še predvajali? 

Na POP TV številnim gledalcem večere krajša zelo priljubljena hrvaška serija Botri. Trenutno lahko gledajo drugo sezono, a ta se bo z današnjim dnem zaključila. Znano je, da so ustvarjalci serije Botri, ki je velika uspešnica tako pri nas kot na Hrvaškem, posneli tudi tretjo sezono, a zaenkrat je na sporedu POP TV še ni na vidiku.

Serija Botri

Serija Botri

Nova TV

"Kdaj pride nova sezona Botrov, zaenkrat še ne vemo," so nam pojasnili na POP TV in povedali tudi, kaj bodo lahko gledalci spremljali namesto priljubljene serije. "Z 18. marcem prihaja v termin serije Botri izjemno priljubljen kuharski šov MasterChef Slovenija, ki ga boste na POP TV lahko spremljali od ponedeljka do četrtka ob 21:15," so pojasnili.

Še vedno pa bodo ljubitelji slovenske serije lahko nemoteno uživali v nadaljevanjih. Serija bo tako kot do zdaj na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri zvečer.

Kdaj se zaključi serija Skrito v raju?

Nova slovenska serija Skrito v raju je pred televizijske zaslone prikovala številne gledalce. Ti pa so se v preteklosti že spraševali, koliko dolgo bodo lahko uživali v njenih nadaljevanjih.

Skrito v raju

Skrito v raju

Voyo/posnetek zaslona

Konec, ki ponavadi prinaša tudi razplet, je še daleč. Serija je bila namreč posneta v 75 delih, kar pa pomeni, da bo na sporedu še vsaj dva meseca. Za zdaj pa še ni znano, ali bo imela tudi drugo sezono.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave