L. P. | 7. 12. 2022, 11:09

Brez kamer: Sanjski Blaž naj bi imel spolne odnose kar z dvema kandidatkama

Voyo/posnetek zaslona

Ko kamere niso snemale, naj bi se letošnji sanjski moški in kar dve njegovi kandidatki predajali vročim strastem. Kaj se je v resnici dogajalo? 

V zadnjih oddajah šova Sanjski moški so gledalci lahko spremljali zmenke, ki pa so se zavlekli do naslednjega jutra. Blaž je izbral tri kandidatke, Laro, Arijanno in Kristino, vsako izmed njih odpeljal na romantičen zmenek, nato pa ponudil možnost, da z njim, brez kamer in mikrofonov, preživijo noč.

Vse tri kandidatke so se odločile, da ostanejo do jutra, naslednjega dne so bile nad Blažem navdušene, dejale so, da so o njem izvedele marsikaj. vse tri so dejale, da je bila noč lepa, sproščena in polna besed.

Voyo/posnetek zaslona

So bile noči vroče?

Gregor Čeglaj na YouTubu trdi, da pozna resnico iz zanesljivih virov. Komentiral je, da naj bi prišlo do spolnega odnosa tako med Blažem in Laro, kot kasneje tudi med Blažem in Arijanno.

"Lahko vam povem iz zanesljivih virov, da ko sta šla spat, da sta šla do konca," je Čeglaj komentiral noč, ki se je zgodila med Blažem in Laro. "Pač, ja, je seksala z njim."

Voyo/posnetek zaslona

Dodal je, da se mu zdi narobe, da POP TV dovoli, da spijo skupaj, saj so, po njegovi oceni, še vsi zelo mladi.

"Iz svojih izkušenj vem, kakšna je Lara in tem govoricam sem verjel iz prve, ker vem, da …" je v smehu zaključil.

Dobil pa naj bi zanesljivo informacijo tudi o Arijanni. "Dobil sem informacijo iz 101 odstotek zanesljivega vira, da je tudi Arijanna šla do konca, sta seksala, sta se podružila in verjame, da je to Arijanna naredila, da lahko pride čim višje," je komentiral Čeglaj.

Obe kandidatki sta se na njegove izjave odzvali.

"To ne drži. To izhaja iz njegove glave, očitno sodi po sebi. Med nama z Blažem je bilo točno tako, kot sem delila in nič drugače," je za žurnal24 dejala Lara. Prav tako pa je njegove trditve zanikala Arijanna.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.