P. L. | 6. 12. 2022, 09:35

Eva Luna (Sanjski moški) razkrila, kdo jo napada na družbenih omrežjih. Šokirani boste

Voyo/posnetek zaslona

Kandidatka šova Sanjski moški je bila deležna napadov in groženj prek družbenih omrežij. Zdaj je razkrila, kdo to počne. Saj ne boste verjeli … 

Eva Luna Mlakar je ena izmed kandidatk šova Sanjski moški, ki je prejemala negativne komentarje. Ti so prerasli v grožnje po tem, ko je v oddaji povedala svojo resnico o Arijanni Sari di Palma, Blažu je povedala, da je dejala, da se ji zdi grd.

Vse odtlej se je Eva Luna srečevala z grožnjami.

"Grozijo, naj zvečer ne hodim sama domov iz službe, ker me bodo pretepli. Pišejo mi, naj čim prej zapustim šov, ker sicer se ne bo dobro končalo zame. Poleg tega mi pišejo, da bi bilo bolje, če bi moj oče in celotna moja družina čim prej umrla, da si ne zaslužimo živeti," je razkrila.

POP IN/posnetek zaslona

V POP IN je povedala, za koga gre

Izpadle kandidatke Žana, Eva Luna in Tina so gostovale v POP IN in voditeljico je zanimalo, kako je zdaj z negativnimi komentarji in grožnjami.

"Doživljam grožnje in veliko sovražnih komentarjev, ampak ne vem, ali je napaka v meni, ker sem izrazila svoje mnenje in povedala stvari po resnici," je dejala Eva Luna, ne razume, zakaj na podlagi tega prejema grožnje.

Pojasnila je, da za zdaj grožnje prihajajo prek družbenih omrežij, prihajajo od oseb, ki imajo lažne profile.

Razkrila je, koliko stare osebe ji pošiljajo grožnje in sovražne komentarje: "Tako od deset do 14 let in pa potem starejše gospe."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.