21. 6. 2022, 15:40

Čaka nas nadaljevanje kultne "Igre prestolov": kdo bo nastopil v njem?

Profimedia
Čaka nas nadaljevanje kultne "Igre prestolov": kdo bo nastopil v njem? (foto: Profimedia)

Oboževalci televizijske serije "Igra prestolov" morda še niso videli vsega. 

Nadaljevanje HBO-jeve uspešnice fantazijske drame je v zgodnji fazi razvoja, britanski igralec Kit Harington pa naj bi ponovil svojo vlogo "kralja s severa", ki je postal dedič železnega prestola, poroča Hollywood reporter.

"Nova serija", ki bo osredotočena na lik Jona Snowa, naj bi se odvijala po dogodkih v "Igri prestolov", ki se je po skoraj desetletju predvajanj končala pred tremi leti.

Ponovna zgodba Jona Snowa bi spremenila razdvojeno osmo, zadnjo sezono in dalo priložnost gledalcem, da izvejo o usodi preživelih likov v, z emmyjem nagrajeni, seriji.

Jon Snow je bil nazadnje na ekranu, ko je z divjaki odhajal na sever onstran "Zidu", potem ko je bil izgnan iz Zahoda (Westerosa).

Čaka nas nadaljevanje pred nadaljevanjem

Novica o možnem ponovnem nastopu Jona Snowa prihajajo pred premiero novega produkta franšize "House Of The Dragon", ki bo premierno predvajan 21. avgusta na HBO. Serija z 10 epizodami je postavljena 200 let pred "Igro prestolov".

Nadaljevanje serije bi lahko odprlo tudi vrata za vrnitev drugih znanih obrazov, vključno s polsestrama Jona Snowa, Sanso in Aryo Stark, ki ju igrata Sophie Turner in Maisie Williams.

To je tudi znak, da bo HBO razširil "vesolje" pisatelja Georgea R. R. Martina preko izvornega materiala.

Harington je bil nominiran za dva emmyja - za najboljšega stranskega igralca in najboljšega glavnega igralca v dramski seriji, med igro v "Igri prestolov". 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.