R.S. | 21. 11. 2022, 19:46

Darja Zgonc se je vrnila na televizijo! Povedala je, da je pogrešala službo

Aleksandra Saša Prelesnik

Priljubljena voditeljica je bila odsotna več mesecev, gledalci so jo že močno pogrešali. Kako so jo pričakali sodelavci? 

Televizijsko voditeljico Darjo Zgonc je pred meseci tako močno vrezalo v hrbtu, da se je sesedla. Zgodilo se je pri dvigu bremena, kjer je naredila "samo manjši, nekoliko nenadzirani gib". Prvič se ji je pripetilo pred približno desetimi leti, težave pa so se znova ponovile letošnje leto. "Težko opišem, kako zelo me je bolelo tokrat. Brez močnih protibolečinskih tablet ne bi zdržala", je poleti povedala za revijo Lady. Na televizijskih ekranih je gledalci posledično niso videli več mesecev. 

Vesel povratek

Pri medijski hiši 24UR so zapisali, da se je priljubljena voditeljica končno vrnila. Slavili pa so kar dvojno, saj na današnji dan praznuje voditelj Edi Pucer: "V naši redakciji je danes kar dvojno slavje! Edi praznuje rojstni dan, po več mesecih pa se mu bo v studiu pridružila še Darja, ki smo jo zelo pogrešali. Naša redakcija je tako ponovno v polni postavi. S šopkom rož smo ji zaželeli prijetno delo, Darja nam je zaupala, da je službo že komaj čakala."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 24UR (@24ur)

Ne nosi več visokih pet

Zgončeva se je zaradi težav s hrbtenico morala že pred leti odpovedati tenisu, ki je njen najljubši šport. Če ni ravno pred kamerami, tudi visokih pet iz istega razloga več ne nosi. Skoraj bi morala tudi na operacijo, ki pa se je zelo boji, zato se bo zanjo odločila le, če ne bo druge rešitve. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.