29. 4. 2022, 11:20

Ellen DeGeneres razkrila datum svoje zadnje oddaje

Profimedia
Ellen DeGeneres razkrila datum svoje zadnje oddaje (foto: Profimedia)

Priljubljena oddaja, ki smo jo lahko spremljali tudi na slovenskih televizijskih programih, se poslavja. Jo boste pogrešali?

64-letna voditeljica priljubljene oddaje, je ob tej priložnosti na svojih družbenih omrežjih delila zapis:

"Danes smo posneli zadnjo epizodo oddaje The Ellen Show, ki bo na sporedu 26. maja. Ko smo leta 2003 začeli, pametni telefoni še niso obstajali. Družbena omrežja niso obstajala. Istospolne poroke so bile ilegalne. Gledali smo, kako se svet spreminja, včasih na bolje, včasih ne. A ne glede na to, kaj se je dogajalo, je bil moj cilj, da bi bila oddaja prostor, kjer se lahko družimo vsi in smejemo eno uro. To, da sem bila del vaših življenj, je bil zame največji privilegij v mojem življenju in prineslo mi je neizmerno veselje. Hvala, hvala, hvala ..."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Po skoraj dveh desetletjih se oddaja bliža koncu. Tako bo po 19 sezonah zadnja epizoda na ameriških TV ekranih predvajana 26. maja. Skozi leta je Ellen DeGeneres gostila več kot 4000 gostov in razdelila skoraj pol milijarde evrov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Med posebno zvezdniško sestavo gostov, ki se bodo zvrstili do slovesa, so: nekdanja prva dama Michelle Obama, Jennifer Garner, Channing Tatum, Serena Williams, Zac Efron, Adam Levine, Behati Prinsloo, Gwen Stefani, David Letterman, Diane Keaton, Kim Kardashian in Ellenina žena Portia de Rossi. "Skupina posebnih gostov se bo poklonila voditeljici in delila svoje najljubše spomine iz 19 legendarnih sezon," so ustvarjalci oddaje zapisali v izjavi za javnost.

DeGeneres je svoj odhod s televizijskih ekranov naznanila maja lani, saj naj bi si počasi želela novih izzivov. Posloviti se je sicer želela že po koncu 16. sezone, a je vseeno podpisala pogodbo za dodatne tri sezone. V času predvajanja je dolgoletna oddaja ustvarila več kot 3200 epizod in si prislužila 64 nagrad emmy.

Po zadnji epizodi DeGeneresine oddaje bo njen termin dobila Kelly Clarkson z oddajo The Kelly Clarkson Show.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.