P. L. | 28. 11. 2022, 14:37

Eva Luna (Sanjski moški) ni izbirala besed: "Ta prizadeta Arijanna spet dobi ta prizadet čas na samem!"

Voyo/posnetek zaslona

Čeprav je vrtnico že dobila in imela zmenek na samem, je Blaž sklenil, da jo povabi še na enega. Eva Luna je v besu razkrila vso resnico o njej. Ima prav? 

V zadnji oddaji šova Sanjski moški je v izzivu zmagala Arijanna in si ponovno priborila čas na samem. Preostalim kandidatkam to ni bilo najbolj všeč, saj je bila z njim na samem že dan prej, imela je tudi že rdečo vrtnico.

Eva Luna tudi tokrat ni izgubljala besed: "Ta prizadeta Arijanna spet dobi ta prizadet čas na samem. Včeraj je dobila vrtnico, je bila čas na samem. Kateri ku*** rabi zdaj spet dobiti čas na samem. Lahko bi privoščila, če ne drugega, vsaj Kristini, s katero sta najboljši prijateljici," se je jezila pred produkcijo in dodala: "In potem se bo jutri spet napila in delala neke scene in bo spet govorila, kako ji Blaž ni všeč."

Voyo/posnetek zaslona

Jezna kandidatka je razkrila, da je Arijanna rekla, da drugim dekletom ne privošči časa na samem z Blažem, ker je tekmovalna.

"Pojdi domov, prijavi se v neko tekmovalno oddajo, kjer tekmuješ po nekih poligonih, ne tukaj!" 

Po njenih besedah naj bi bila Arijanna v šovu le zato, ker si je na tak način želela preboleti bivšega fanta. "En mesec, preden je prišla v oddajo, je bila z njim na dopustu. /…/ To je zame podlo, zelo podlo!"

Govorice o tem, da naj bi Arijanna izjavila celo, da je Blaž grd, so prišle tudi do njega. Ta je sklenil, da se takoj sooči z njo in jo vpraša.

"Jaz sem slišal ene par stvari, da si jih ti rekla, ko kamere ne snemajo," ji je dejal in dodal, da želi slišati njeno zgodbo.

Voyo/posnetek zaslona

Vidno prestrašena Arijanna mu je odgovorila, da je z njim vedno iskrena, da pa so določena dekleta nanjo zelo ljubosumna in ji ne privoščijo časa, ki ga preživita na samem.

"Ena od deklet je Blažu povedala nekaj, kar ni res in me je to zmotilo. Sem mislila, da držimo skupaj," je pojasnila produkciji.

Je Blaž verjel Arijannini zgodbi ali zgodbi Eve Lune?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.