A. B. | 6. 6. 2022, 08:43

Helena Blagne nam je zaupala, zakaj najraje obleče belo barvo

POP TV
Helena Blagne nam je zaupala, zakaj najraje obleče belo barvo (foto: POP TV)

Finalna oddaja zvezdniških preobrazb Znan obraz ima svoj glas je postregla z izjemnimi vokalisti, zmago pa sta proslavila brata BQL, Anej in Rok Piletič. Pogovarjali smo se z žirantko Heleno Blagne, ki nam je namignila, zakaj se moramo letos poleti zagotovo vsaj enkrat obleči v najčistejši odtenek bele barve. 

Slovenska glasbena diva Helena Blagne že od dvanajstega leta s svojim žametnim glasom gradi na svoji prepoznavnosti po vsem svetu. Je izjemno skrivnostna, a hkrati iskrena oseba. Z njo smo se pogovarjali po koncu 6. sezone oddaje Znan obraz ima svoj glas

Prvič ste kot žirantka sedli na stolček slovenskega šova. Kakšna je bila vaša izkušnja? 

"Sem že bila gostujoča žirantka, sicer pred petnajstimi leti. Gostovala sem tudi v tujini, v bolj klasični obliki šova, ampak biti v Sloveniji je bilo ... krasno! Ekipa je bila polna izjemno požrtvovalnih ljudi, ki so se vsak teden znova trudili, da bi bilo vse izpeljano tako, kot so si zamislili. Ob tem pa nastopajoči - vsak ima svoj potencial." 

"Slovenija krvavo potrebuje nove talente. Jaz mislim, da bo iz te bere poletel kot metulj kak nov talent. Tega bi si izjemno želela." 

POP TV
Žirantskemu trojčku se je v finalni oddaji pridružila lanskoletna zmagovalka Eva Boto.

Žirantskemu trojčku se je v finalni oddaji pridružila lanskoletna zmagovalka Eva Boto.

V kom sami prepoznate največji talent?

"Zame so vsi zmagovalci, ker so se spustili v to težko delo. Vem, kaj je oder. Zelo pa sicer Adrijana Kamnik. Ker je iz zvezdniškega materiala in ima potencial."

"A to ni samo talent. Je trdo delo za uspeh!" 

POP TV
Adrijana Kamnik je ponovno presenetila, tokrat s preobrazbo v Tino Turner.

Adrijana Kamnik je ponovno presenetila, tokrat s preobrazbo v Tino Turner.

Povedala nam je, da je bila zanjo Adrijana Kamnik v prav vsaki preobrazbi dobra, zato ne bi mogla izbirati, kateri izmed njenih nastopov jo je najbolj očaral. "Vsak zase so bili izjemni," je poudarila in izpostavila talent Damjane Golavšek in jo navdala z nazivom "izjemne profesionalke." 

Katera je bila vaša najljubša obleka, ki ste jo oblekli v oddajah? 

"Vsaka zase ima svojo zgodbo. Zelo težko bi izbrala, saj sem v vsako dala del sebe," nam je zaupala in poudarila: "Z obleko moraš znati živeti. Tako kot velja na splošno življenje - moraš ga znati nositi." 

"Za finalno oddajo sem si želela biti v belini. Za konec sem si želela z belo doseči čisto elegantnost." 

POP TV
Helena nam je zaupala, da najraje obleče najčistejši odtenek bele.

Helena nam je zaupala, da najraje obleče najčistejši odtenek bele.

Dodala je tudi, da se najbolje počuti v belih in pastelnih odtenkih oblek. 

Kakšni so njeni načrti za poletje?

Zaupala nam je, da je karierno ves čas v polnem zagonu. Zmeraj se spomni nečesa novega, trenutno pa ustvarja na novem projektu in programu za svojo vokalno akademijo. 

POP TV

"Dopusta se najbolj veselim. Res je bilo naporno, a hkrati zelo zelo lepo," je pojasnila, a ostala skrivnostna, katero destinacijo bo letos obiskala. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.