P. L. | 23. 2. 2024, 13:42

Skrito v raju: 'Saška' je zasebno popolnoma drugačna

Voyo/posnetek zaslona

Igralka Mila Peršin, ki v seriji Skrito v raju igra vlogo Saške, se tudi vizualno zelo razlikuje od vloge, ki jo igra. Bi jo na ulici sploh prepoznali? 

V priljubljeni seriji Skrito v raju igra tudi mlada igralka Mila Peršin, ki jo gledalci dobro poznajo že iz serij Jezero in Sekirca v med. Zaigrala pa je tudi v drugem delu filma Pr' Hostar in v mladinski komediji Kaj pa Ester? in drugih.

V seriji Skrito v raju igra Saško Kovač, ki je zelo podobna svoji mami Meri. Sta najboljši prijateljici in zaupnici, ki ju zanima predvsem to, kaj delajo drugi. Saška je glasna, rada pleše, koketira z Dinom in obožuje roza barvo. Vedno je popolno urejena, tudi kadar se s prijateljicami odpravi na plažo.

Mila Peršin

Mila Peršin

Voyo/posnetek zaslona

Kakšna pa je igralka zasebno?

"Mislim, da bi se najlažje predstavila tako, da povem, da sem vse obratno od Saške Kovač,” je pojasnila igralka za njena.si. "Ja, tudi vizualno sva si s Saško popolno nasprotje. Redko oblečem roza barvo, ličil skoraj ne nosim, imam bolj naravno barvo las in nimam dolgih nohtov. (smeh) Mislim, da je najina edina podobnost tesna povezanost z družino," je pojasnila za omenjeni portal.

Pred časom pa je Peršinova za portal 24ur.com razkrila, kako je bilo igrati vlogo Špele v seriji Sekirca v med. Tudi ta vloga je bila namreč njeno popolno nasprotje.

Mediaspeed/Sandi Fišer

"Bolj so mi všeč liki, ki so popolno nasprotje mene, kot je Špela na primer. Pri takšnih vlogah si lahko več dovolim, hkrati pa je lepo imeti nek 'alter ego'. (smeh) V smislu nekaj, kar bi bilo meni kot Mili zelo zabavno početi, pa si tega nikoli ne dovolim. Tu pa lahko vse to realiziram, tudi na primer kar se kostumov tiče. Nekaj, česar sicer ne bi nikoli nosila, lahko tu poskusim in je zabavno nositi," je o vlogah, ki se močno razlikujejo od njenega karakterja povedala za omenjeni portal.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec