P. L. | 22. 2. 2024, 11:35

Aleš Valič v seriji Skrito v raju vdovec, zasebno pa je njegovo ljubezensko življenje popolnoma drugačno

Voyo/posnetek zaslona

Legendarni igralec Aleš Valič, ki v seriji Skrito v raju igra vdovca dr. Edvarda Steinerja, je razkril, kakšen je v resnici njegov zakon. 

Nova slovenska serija Skrito v raju je postala med gledalci zelo priljubljena. V njej eno od vidnejših vlog igra tudi znani slovenski igralec Aleš Valič, ki smo ga lahko spremljali že v uspešnicah Usodno vino, Reka ljubezni in Najini mostovi.

Tokrat igra zdravnika Edvarda Steinerja, ki je ovdovel ter svojo pokojno ženo zelo pogreša. "Ovdoveti ni najbolj preprosta zadeva v življenju. V seriji so lepo razvili to temo in spomin na pokojno ženo je zelo pomemben element življenjske zgodbe zdravnika Edvarda Steinerja," je o svoji vlogi dejal za revijo Lady in nadaljeval: "Šlo je za harmoničen zakon in izguba žene ga je zelo prizadela. Zelo se naveže na hčer, vnukinjo in vnuka. Močno stkane vezi pa prinašajo s seboj najrazličnejše težave."

Blaž Valič in Aleš Valič

Blaž Valič in Aleš Valič

Voyo/posnetek zaslona

Zasebno je igralec srečen v zakonu

Valič je zasebno poročen, z ženo Tejo sta pred tremi leti ob praznovanju tridesete obletnice poroke obnovila poročne zaobljube.

Igralec je povedal tudi, da sta se z ženo že pred poroko pogovarjala o tem, kdo od njiju želi biti vdovec. "Pred sabo imam težko nalogo. Pred poroko sem ji namreč moral obljubiti, da bo ona odšla prva. To nalogo sem si nekako zadal, ampak ne vem, kaj je zapisano v zvezdah in ali jo bom uspel izpolniti," je povedal za omenjeno revijo in dejal, da so pri ljudeh, ki se dobro razumejo, to najbrž najhujše slutnje.

Njegova žena skrbi, da se zdravo prehranjuje

Pred kratkim je igralec za portal zadovoljna.si spregovoril tudi o svoji prehrani in o tem, da so snemanja, kar se tiče prehranjevanja, lahko problem. "Če si gurman in tako kot jaz rad ješ, ker je vedno na dosegu roke kakšen prigrizek. In seveda, če imaš apetit, to izkoriščaš in potem se to pozna tako, da imaš preveč kilogramov," je pojasnil za omenjeni portal.

"Zdaj pa imam te stvari zelo, zelo pod kontrolo. Seveda pa to ne bi bilo mogoče brez pomoči in angažmaja moje žene, ki mi pripravlja stvari vnaprej, in moram reči, da na nek način v tem tudi uživam, saj se tudi dobro počutim, ko jem hrano, ki je zame prava. Nisem tako utrujen, ne postanem zaspan, kadar se najem in tako naprej, tako da so sami plusi," je dodal.

Sabina Kogovšek in Aleš Valič

Sabina Kogovšek in Aleš Valič

Voyo/posnetek zaslona

Prve ljubezni

V seriji Skrito v raju gledalci spremljajo tudi prve simpatije in prve ljubezni med mladimi, teh se spominja tudi Valič.
"Teh prvih ljubezni se najbrž vsakdo spomni, tudi jaz, čeprav jim moramo najbrž reči simpatije, ne pa ljubezni. Mladostne ljubezni so velikokrat problematične oziroma težke za človeka. Težko jih doživlja in tudi jaz sem jih tako kot najbrž večina. Takrat se namreč ne zavedaš, da to še ni prava ljubezen, ampak da gre res zgolj za zaljubljenost, za simpatijo, strast. Z vsemi temi stvarmi sem se soočal tudi jaz, dokler nisem prave ljubezni zares doživel in z leti ugotovil, kaj pravzaprav to je," je o svojih prvih simpatijah povedal za omenjeni portal.

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu