P. L. | 28. 3. 2023, 09:26

Kaj se je v resnici dogajalo med Tino in Blažem (Poroka na prvi pogled) na slavju?

Planet TV/posnetek zaslona

Na poročnem slavju Aleša in Anne je močno izstopal dialog med Tino in Blažem. Šlo je celo tako daleč, da je Tina odšla, Blaž pa je kasneje priznal, da je šel predaleč. Kaj se je dogajalo? 

Iz poročnega slavja se je Blaž v hotel vrnil sam. Tini je bilo njegovega zbadanja dovolj, odšla je.

"Mogoče bi moral ta svoj jezik malo bolj držati za zobmi, ampak, kaj čem," je produkciji iskreno dejal Blaž in dodal: "Kar je, je. Lahko se bova pomenila, če se bo hotela. Jaz nisem nič slabega hotel."

Planet TV/posnetek zaslona

Razkril je tudi, da mu ni všeč Tinina plat: "Ko sva med ljudmi, mora izgledati vse perfektno. Mora zgledat, da smo lepi, da smo olikani in da znamo razmišljat."

Dodal je še, da zase ve, da zna razmišljati, lahko pa je tudi kmet ali pa v obleki. "Lahko sem klošar, lahko sem ne vem, kaj. Še zmeraj se znam obnašati, še zmeraj do žene, do ženske, ki bo zraven mene … še zmeraj bo zame kraljica, ampak, še zmeraj pa se bom zraven tudi pohecal."

Planet TV/posnetek zaslona

Blaž je produkciji dejal, da ne misli skozi življenje jokati in se kislo držati. "Nisem jo hotel užaliti. Hotel sem samo, da se zabavamo, da se nasmejemo," je razložil in dodal, da se ne misli opravičevati.

Blaž meni, da bo na naslednji ceremoniji razkrito, kaj to pomeni za njun odnos.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.