P. L. | 27. 3. 2023, 11:35

V eksperiment Poroka na prvi pogled se vrača Aleš, a zanj bo potekal drugače

Planet TV/posnetek zaslona

V novi oddaji Poroka na prvi pogled bomo videli Aleševo vrnitev. A ta bo nekoliko drugačna od pričakovane … 

Nova oddaja eksperimenta Poroka na prvi pogled, ki bo predvajana danes zvečer, bo postregla z velikim presenečenjem. V eksperiment se namreč vrača Aleš, ki je po nesrečni poroki z Jasmino še vedno ostal optimističen. Dejal je, da kljub vsemu, kar se je med njima dogajalo, še vedno verjame v ljubezen in je pripravljen na nove izzive.

Aleš se bo najprej srečal s strokovnjakom Timotejem, ta mu bo razkril, da so našli novo kandidatko, s katero naj bi se ujemal.

"Zelo sem nestrpen, živčen. Imam tudi veliko tremo," bo dejal Aleš, dodal pa, da je kljub vsemu pripravljen na nove izzive.

Planet TV/posnetek zaslona

Želi si, da bi bila njegova nova nevesta komunikativna in da bi rada imela šport.

Tokrat bo drugače

Aleš, ki bo v eksperiment vstopil drugič, svoje nove žene ne bo spoznal na poročni dan, ampak že prej. Ustvarjalci eksperimenta bodo najprej organizirali srečanje, šele nato bo med njima sledila poroka.

Ko jo bo Aleš prvič videl, mu bo všeč. "Izgleda zares prijetno, že njena pojava, ko sem jo pogledal, sem rekel, to pa je to," bo razkril produkciji.

Tudi njegova nova nevesta bo prijetno presenečena. Dejala bo, da je takoj začutila njegovo toplino in umirjeno energijo.

In kakšna je Aleševa nevesta?

Stara je 42 let, ima eno hčerko. Zase pravi, da je v zvezi zelo dominanta, a da si sedaj želi raziskati nove nivoje.

Planet TV/posnetek zaslona

"Tudi, ko partner postavi mejo, da se jaz ustavim, da mu dam možnost, da tudi on pokaže tisto svojo pravo moškost," bo dejala.

Prvo srečanje bo za oba zelo prijetno. Tako nevesta kot tudi Aleš bosta navdušena, oba bosta komaj čakala, da se skupaj podata na povsem novo pot. Jima bo uspelo?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.