P. L. | 27. 3. 2023, 10:15

Presenečenje: Damir in Anita šov Poroka na prvi pogled zapustila, danes sta srečna skupaj?

Planet TV/posnetek zaslona

Gledalce sta v eksperimentu Poroka na prvi pogled na drugi ceremoniji Damir in Anita šokirala s svojim odhodom. Pa sta res odšla vsak svojo pot? 

Tako gledalce kot tudi preostale pare sta na drugi ceremoniji v šovu Poroka na prvi pogled s svojo odločitvijo, da odhajata, šokirala Damir in Anita. Par se je tako odločil po nekaj dneh skupnega bivanja v stanovanju. Izvedeli smo celo, da je Damir spal doma, zakaj točno je med njima prišlo do nesoglasij, pa nista želela komentirati. Tudi na ceremoniji sta bila redkobesedna.

Na vprašanja strokovnjaka Timoteja, kakšno je bilo njuno doživetje skupnega življenja v stanovanju, je Damir kratko odgovoril: "Zanimivo doživetje. Vse je bilo v redu."

Planet TV/posnetek zaslona

Timotej je nadaljeval, da sta tudi na večerji delovala zelo povezano in zelo prijetno. Zanimalo ga je, ali sta poglobila odnos v zadnjem tednu.

"Imava kar v redu odnos, ampak, lej … Večerja je bila tudi čisto v redu," je nekoliko skrivnostno in resno dejal Damir, Anita pa je dodala: "Bom jaz povedala. Imava super odnos. Samo, tako no … Sva se midva raje odločila … Ja, pač," je tiho dodala.

"Greva vsak svojo pot in odhajava," je pogovor zaključil Damir. Ob teh besedah so bili preostali pari presenečeni.
Damir in Anita sta pokazala še svoje liste z zapisom, da odhajata in tukaj naj bi se njuna zgodba zaključila.

Je par še vedno skupaj?

Kot poroča žurnal24, naj bi bila Damir in Anita še vedno par. Razlog za odhod naj bi bile Anitine težave.

Planet TV/posnetek zaslona

"A naši viri pravijo, da sta bila glavna razloga za odhod pritisk in napetost, ki naj bi ju Anita doživljala zaradi prisotnosti kamer," piše omenjeni portal in dodaja, da jih je njihov vir obvestil, da se njun odnos nadaljuje.

"Kot vem, sta še vedno skupaj, le do kamer jima ni bilo in do te napetosti. Anita ni navajena tega in je bilo zanjo preveč," navaja njihov vir.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.