L. P. | 22. 9. 2023, 11:56

Kmetija: bitka v areni povzročila glasen smeh (tudi vi se boste nasmejali do solz)

Voyo/posnetek zaslona

Tokrat bo bitka za naslednjo glavo družine še posebej zabavna. Ob gledanju se boste na glas smejali tudi vi. 

V novi oddaji šova Kmetija bomo lahko videli dvoboj med dvema dvobojevalcema, nato pa bo sledila še bitka za glavo družine.

Kot boste videli, bo tokrat igra nekoliko drugačna. V areni se bo odvijal čuden ples, ki pa bo nasmejal vse tekmovalce. Na eni strani bosta plesala Tamara in Nejc, na drugi pa David in Marcel.

Voyo/posnetek zaslona

"Jaz sem si predstavljal to, da se bo ocenjevala, kdo bo bolj čudno zaplesal," bo produkciji razkril Marcel, a kmalu bo sprevidel, da je igra popolnoma drugačna.

"V škatli sta eno jabolko in ena glava zelja," bo pojasnila voditeljica Natalija Bratkovič in pojasnila, da bosta zelje in jabolko iz škatle padla na tla, nato pa ju bodo morali, enega po enega, tekmovalci spraviti do ust dvobojevalca, brez, da bi pri tem uporabljali roke. Zelje in jabolko bo moral drugi tekmovalec z zobmi prijeti in postaviti na škatlo. Na koncu pa bo tekmovalce čakal še kviz s tremi vprašanji.

Voyo/posnetek zaslona

Kot boste lahko videli, bo čudni ples prava popestritev za ostale tekmovalce, ki bodo tokrat v areni uživali in se na glas smejali.
"Naloga, kot vidite, ni lahka, je pa zelo zabavna," se bo med napovedovanjem smejala tudi voditeljica Natalija.

"Daj noge čez, požri ponos in greva," bo Marcelu dejal David in povzročil glasen smeh.
"Če bi vedel, kako bo igra dejansko potekala, bi se definitivno odločil za neko žensko," bo produkciji zaupal Marcel.

Čaka vas arena, ob kateri se boste nasmejali do solz.