L. P. | 28. 11. 2023, 21:15

Kmetija: Suzana določila glavo družine in s tem prestrašila Patricijo

Voyo/posnetek zaslona

Suzano je ob odhodu domov čakalo še zadnje dejanje: določiti novo glavo družine. Njena odločitev ni bila presenečenje, je pa vseeno poskrbela za višji utrip srca. 

Suzana je zapustila šov Kmetija, v slovo pa tekmovalcem pustila videosporočilo, kjer jih je še zadnjič ogovorila in sporočila, koga je postavila za glavo družine. "Družina moja draga, držite se, borite se še naprej. Zdaj prihajajo težki časi," je začela Suzana in nadaljevala, da verjame, da so ostali najmočnejši.

Suzana je tekmovalcem namenila nekaj besed.

Suzana je tekmovalcem namenila nekaj besed.

Voyo/posnetek zaslona

"Patricija, si močna oseba, vedno si razmišljala s svojo glavo. Upam, da jo boš znala še naprej uporabljati. Verjamem, da si marsikaj naredila, kar je bilo tebi v korist, kar je tudi prav. Tukaj si, da prideš čim dlje," je Suzana nagovorila Patricijo.

"Žan, 'furaj' samozavestno še naprej. Ne se toliko izpostavljati, verjamem, da lahko tudi zmagaš, ampak ne izpostavljaj več svojih dobrih lastnosti oziroma sposobnosti. Mislim, da jih vsi vidijo, brez da to še na glas poudarjaš," je dejala Žanu.

"Tim, si radoživ, mlad. Včasih impulzivno reagiraš, imela sva nekaj sporov, se mi zdi, da sva šla čez to. Upam, da te Žan premaga v finalu," je dejala Timu. "Mateja, … tebi sem povedala vse stvari že večkrat. Upam, da se izboljšaš v enih pogledih. Če ne tukaj, pa vsaj izven kmetije," je nekaj besed namenila tudi Mateji.

Žan in David sta jo razočarala

"Žan in David sta me velikokrat razočarala, nista zaupala vame, zato sem se odločila, da dajem za glavo družine Patri … Ne, ne bom dala," se je pošalila Suzana in dejala, da ženske za glavo družine že ne bo dala, saj nikoli niso stopile skupaj.

David je postal nova glava družine.

David je postal nova glava družine.

Voyo/posnetek zaslona

"David, ti boš novi glava družine. Glej, da me ne razočaraš in narediš, kar sva se zmenila," je dejala Suzana, Davidu pa si je vidno oddahnil. "Plan mi je kar uspel. Bil sem kozel, zdaj sem pa glava," je z nasmeškom dejal David, ko si je poveznil klobuk na glavo.

Vsem tekmovalcem pa ni bilo všeč, da bo David prevzel vajeti …

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih