P. L. | 29. 11. 2023, 09:16

Suzana po šovu Kmetija razkrila ozadje: "Ne morem biti več tiho!"

POP TV

Suzana Bajrić se je poslovila iz Kmetije, po prihodu domov pa doživela veliko razočaranje. Zato je zdaj sklenila, da ne bo več tiho in razkrila vse, kar se je dogajalo. 

Suzana Bajrić je v intervjuju za 24ur.com razkrila, da je bila njena želja po odhodu domov vse močnejša. Dejala je, da so ljudje postajali preveč umazani in da tam ni želela več ostati.

Suzana in Mateja sta bili na nasprotnih bregovih.

Suzana in Mateja sta bili na nasprotnih bregovih.

POP TV

"Že nekaj časa sem si samo želela zapustiti kmetijo, imela sem prazno glavo od vsega in nisem si želela več bivati v tako toksičnem okolju," je pojasnila, dotaknila se je tudi odnosa, ki sta ga na koncu imela z Žanom: "Glede Žana se mi ni kaj dosti podilo po glavi. Najin odnos je bil dokaj hladen, tako da glede tega sploh nisem imela kaj razmišljati. Sem pa samo videla, kako odkorakam in se, upam da, ne vrnem nikoli več."

Delo in tobak

V šovu je Tim večkrat rekel, da Suzana ne dela, da cele dneve samo zvija tobak in kadi. Suzana je za omenjeni portal pojasnila svoje stališče.

"Ja, Tim je bil precej glasen okoli tega. Z njim sem imela spore že od prvega dne, ker sem mu jasno povedala, kaj si mislim in nisem ostala tiho. To mu je verjetno šlo na živce, tako da je začel pljuvati po meni. Vedno sem bila iskrena, in če bi to dejansko bilo res, ne bi rekla nič. Vsak v sebi dobro ve, da smo vsi kadili isto, Tim je po moje bil še bolj živčen, ko ni imel tobaka. Nikoli nisem sama sedela, si zvijala cigarete in kadila. Vedno smo to nekako počeli ob istem času. Zjutraj po kamenčkih, zvečer med pavzo. Definitivno pa ni res, da sem jaz skadila kaj več kot drugi in tukaj si lahko stopim stoično v bran. Brez slabe vesti, ki jo on definitivno lahko ima," je povedala, meni, da je bila bolj delovna od večine tekmovalcev.

Suzana in Žan med pogovorom.

Suzana in Žan med pogovorom.

POP TV

"Lahko rečem, da je po mojem mnenju veliko deklet bilo daleč za mano, ampak ker so bile one tiho kot miške, puščica tako ni zadela njih, ampak mene, česar sem nekako v življenju že vajena. Res je, da pri veliko nalogah nismo mogli sodelovati vsi, ker preprosto nismo imeli dosti orodja in tudi 10 nas ne more na primer postavljati nekega tuša. Ko je bilo nalog več in je vsak opravljal svoje delo, pa je bilo mnogo lažje. Tim velikokrat niti ni pustil, da kdo pride zraven in mu kaj pomaga," je pojasnila Suzana in dodala, da vsa dekleta, ne samo ona, včasih niso sodelovale pri težjih opravilih.

Izpostavila je, da je poprijela za vsako delo, da je kidala gnoj in skrbela za krave, kar pa je počelo le pet oseb. "V 50-minutni oddaji je težko prikazati realno sliko, izpusti se ogromno materiala, in če bi bile kamere vključene 24 ur, kar bi me nadvse veselilo, bi ljudje dejansko videli, kakšna je realna slika," je pojasnila.

Po ogledu oddaj je bila presenečena

Ko je prišla domov, si je za nazaj pogledala 55 oddaj šova Kmetija. Nad videnim pa je bila zelo presenečena. Pojasnila je, da je bila najbolj presenečena nad izjavami Patricije, Luka in Tima.

"Presenetili so me mnogi tekmovalci. Kako brezsramno lažejo v obraz, v kamero, kako so pripravljeni iti čez trupla za dosego zmage. Ampak mislim, da se na koncu vse obrne, kakor se mora, in da zmaga pravica. Presenetila me je Patricija, katero sem res varovala, tudi ko nisva bili skupaj v družini. V bistvu sem se nekako pogovarjala z njo že od začetka, ko so jo vsi ignorirali. Zapostavljen res ne more biti nihče, ampak tu je spet to sočutje do ljudi, ki ga notri mnogi niso premogli. Obračala se je po vetru," je povedala.

Suzana v areni.

Suzana v areni.

POP TV

S svojimi izjavami jo je presenetil tudi Luka, ki je bil na začetku šova še skriti novinar. "Luka me je tudi presenetil, za njega sem vedela že pred začetkom, da gre na kmetijo, nisem ga sicer poznala, ampak ko mi je povedal ime, sem takoj vedela, da je to on in sem nekako čutila nekakšno obvezo in željo, da ga ščitim. To sem tudi delala, ampak spet vse zaman," je razkrila Suzana.

O Timu pa je bila kratka: "Tima sploh ne bom več komentirala, lahko povem, da je zame čisto preveč prepotenten mladenič, se oproščam izrazu. Notri nisem čez nobenega govorila nič zlega, ker sam zase ve, kakšen je, ampak po ogledu vseh oddaj ne morem več biti tiho."

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord