P. L. | 1. 12. 2022, 11:01

Lina (Exatlon) nam je povedala resnico: zato je bilo snidenje z Aljažem (Kmetija) tako hladno

Voyo/posnetek zaslona

Po družbenem omrežju je zakrožil posnetek, ki razkriva, da parček ni bil najbolj vesel drug drugega. Mi vemo, zakaj.

Veliko presenečenje letošnjega leta je bila novica, da Lina Majcen in Aljaž Pušnik, ki smo ju lani gledali v šovu Kmetija, ponovna odhajata v resničnostni šov. A tokrat je bil parček ločen. Lina je odšla v Dominikansko republiko, kjer se je borila v Exatlonu, Aljaž pa se je kot izzivalec podal novim dogodivščinam naproti v šov Kmetija.

Priljubljeni parček je bil pred enim najtežjih izzivov njune ljubezenske zveze. Tako dolgo namreč še nikoli nista bila ločena. 

Lina in Aljaž v prejšnji sezoni šova Kmetija.

Lina in Aljaž v prejšnji sezoni šova Kmetija.

Voyo/posnetek zaslona

Vsi smo čakali, kakšno bo snidenje, Aljaž je v šovu večkrat povedal, da Lino zelo pogreša, da jo ima zelo rad in da se želi poročiti. Pričakovanje je bilo tako veliko tudi s strani gledalcev obeh resničnostnih šovov.

A posnetek, ki je zakrožil prek Instagrama zmagovalke Exatlona Karoline Siročič, ki je v ozadju ujel tudi prvo srečanje Line in Aljaža, je presenetil mnoge. Sledili so komentarji razočaranja, da je bilo njuno snidenje precej hladno.

Kaj se je v resnici dogajalo, smo vprašali Lino.

"Ko po dolgem času vidiš osebo, ki jo imaš neizmerno rad, je nekaj najlepšega. Res pa je, da v tistem trenutku nisem ravno dojemala vsega, kar se je dogajalo okoli mene, saj me je pričakalo veliko bližnjih in sem bila čisto v šoku," je iskreno pojasnila za Metropolitan in dodala, da bo potrebovala nekaj časa, da se bo zavedala, da je doma in da se bo spet navadila na bližnje okrog sebe. 

Instagram zgodba

"V tem trenutku mi je vse še čudno, z Aljažem se nisva videla kar 133 dni. To ne pomeni, da mi ni prijetno in fino, ker sem doma s svojimi, ampak se moram samo navaditi spet mojega življenja, ker kar pozabiš, kako je biti v realnosti," je pojasnila.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.