P. L. | 24. 11. 2022, 11:24

Manja (Kmetija) sklenila, da razkrije javnosti, kakšen je Ivanov pravi obraz

Voyo/posnetek zaslona

Zaradi tega, kar je tekmovalec storil, je sklenila, da vsem pove svojo resnico. Ste presenečeni nad Ivanovimi dejanji? 

Po stresnih dneh in številnih taktiziranjih je končno jasno, da sta prva in druga dvobojevalka postali Karin in Manja. Karin je prepričana, da lahko Manjo premaga brez težav, zdi pa se, da se druga dvobojevalka s tem ne obremenjuje. Pestijo jo drugačne težave.

Odkar je postala druga dvobojevalka, so nekateri tekmovalci do nje postali zelo prijazni, vsi si želijo, da če izpade, jih določi za novo glavo družine. Na tak način bi si pridobili tedensko imuniteto. 

Voyo/posnetek zaslona

Če ga bo določila za glavo družine, jo je vprašal Jan, ki je bil nad njenim odgovorom zelo presenečen: "V vrsto se postavi, ker sem včeraj dobivala ponudbe in od glavne nagrade par tisočakov, dobila sem od Anete ponudbo, da mi da vse, kar si želim. Od Ivana sem dobila obujanje spominov, kako je on mene ščitil vedno na kamenčkih …"

"Moja zadnjica je danes spolirana od vseh teh poljubov, ki sem jih prejela. To je nerealno," je Manja zaupala produkciji, nato pa izpostavila Ivana.

Voyo/posnetek zaslona

"Ivan je bil najbolj zanimiv. Potem ko me od združitve družin ni povohal in samo zmerjal, je včeraj šel obujat spomine z mano, kako je bilo lepo, kako sva midva edina iz vijoličaste družine in da si želi, da se vrnem iz arene."

 Očitno bo Manja, če izpade, imela težko nalogo, koga določiti za glavo družine. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.