P. L. | 13. 3. 2023, 11:10

Maša in Žan (Poroka na prvi pogled) sta se skrivaj dobila. Sta kršila pravila?

Planet TV/posnetek zaslona

Tako Maša kot Žan sta v svojih zakonih zelo nesrečna, sklenila sta, da se skrivaj dobita. Kaj to pomeni za njun zakon? Bosta ostala v eksperimentu? 

V novi oddaji šova Poroka na prvi pogled bomo videli skrivni zmenek med Žanom in Mašo. Dobila se bosta na kavi in drug drugemu zaupala, da sta v svojih zakonih nesrečna. Žan ji bo razkril, da se lahko o težavah, ki jih ima z Meri, pogovori le z njo. Zaupal ji bo, kako je med njima in kako se počuti ob Meri, ker ga zavrača.

"Jaz te popolnoma razumem, kar z besedo na plan," bo dejala Maša, ki ima v svojem zakonu zelo podobne težave, z Matevžem se ne razumeta, niti ne pogovarjata.

Žan je sklenil, da se bo od Meri popolnoma odmaknil in ji dal prostor. Produkciji bo nato zaupal, da mu je bil pogovor z Mašo všeč, kar pa ne pomeni, da čuti metuljčke v trebuhu.

Planet TV/posnetek zaslona

Pa Maša?

"Jaz se nič krivo ne počutim, da sem šla na pijačo z Žanom," bo produkciji razkrila Maša in dodala: "On je vsaj rekel, ali grem na kavo. Medtem ko mi Matevž v vseh teh dneh niti enkrat ni rekel, ali greva na čaj ali pa vsaj na sprehod."

Razkrila bo tudi, da je zelo težko z Matevžem v istem stanovanju, da zelo težko spi z njim v isti postelji, saj med njima ni nobene komunikacije in se počuti, kot da bi bila ob človeku, ki ga ne pozna.

Bosta Žan in Maša nadaljevala eksperiment?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.