P. L. | 1. 3. 2024, 14:16

Matej Zemljič (Skrito v raju) presenetil s svojim videzom. Tako je videti danes

Voyo/posnetek zaslona

Igralec, ki v seriji Skrito v raju igra Marka Steinerja, je danes povsem drugačen. Kaj se dogaja z njim? 

Znani slovenski igralec Matej Zemljič, ki je v priljubljeni seriji Skrito v raju prevzel vlogo lika Marka Steinerja, je danes zelo drugačen. Z zadnjimi objavami, ki jih je dodal na Instagramu, je pokazal, da ima zdaj brado in brke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matej Zemljič (@matejzemljic)

Zemljič je z objavami, ki jih je dodal v Instagram zgodbo, nakazal, da sodeluje pri snemanju novega filma, kar je najbrž tudi vzrok njegovega spremenjenega videza.

Da bo zaigral v novem slovenskem filmu, je razkril tudi za portal Cosmopolitan. "Res je. Snemam film z Anžetom Grčarjem z naslovom Brazgotine. Snemamo v Zasavju. V filmu igram fanta, ki se po nekaj letih vrne v rodni kraj, da bi tam na novo zaživel. Na vesti ima namreč smrt človeka, ki ga je povozil v prometni nesreči," je povedal.

Za Metropolitan pa je pred kratkim razkril, da mu je ljubše snemati film od serije. "Predvsem zato, ker je pri filmu vedno več časa za predpriprave in tudi snemanje poteka veliko bolj umirjeno kot pri serijah," je pojasnil.

Priljubljeno serijo Skrito v raju, ki jo lahko gledalci spremljajo preko TV-zaslonov, so sicer začeli snemati že dve leti nazaj. Da bo serija postala takšna uspešnica, je, kot je dejal, predvideval: "Slutil sem, saj je zgodba zelo močna, tudi morska kulisa naredi svoje ... Je pa potem vse odvisno, kako se stvari sestavijo v montaži, tako da sem vesel, da je izdelek, takšen, kot je in da je serija pritegnila gledalce pred zaslone."

Skrito v raju

Skrito v raju

Voyo/posnetek zaslona

Iskreno pa je spregovoril tudi, da ni tako enostavno snemati ljubezenske prizore, kot se morda zdi gledalcem. "Ni tako idilično in romantično, kot izgleda na ekranu. S soigralko se ponavadi pred vsakim prizorom pogovorim, kako bi izpeljala posamezni prizor. Potrebno je veliko zaupanja. Vprašam jo za vsak dotik in gesto, ki jo nameravam v prizoru narediti. In obratno, seveda. Pravzaprav gre bolj za koreografijo, ki je natančno določena. Če gre v prizorih za goloto, se ponavadi večina ekipe, ki ni nujno potrebna na samem setu, odmakne v drug prostor, da se igralci počutimo čim bolj varno," je pojasnil.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave