P. L. | 30. 3. 2023, 12:35

Meri in Matevž šokirana nad dejanjem Žana in Maše (Poroka na prvi pogled)

Planet TV/posnetek zaslona

Da se bo ceremonija v eksperimentu Poroka na prvi pogled odvila tako, Meri in Matevž zagotovo nista pričakovala … 

Na zadnjo ceremonijo so prvič kot nov par prišli Meri in Matevž ter Maša in Žan. Medtem ko sta bila Meri in Matevž bolj tiho, pa sta s svojo energičnostjo izstopala Žan in Maša. To so opazili tudi strokovnjaki, ki jih je zanimalo, kako gradita svoj odnos.

"Sem popolnoma drugačna, kot sem bila prej. Sem to, kar sem. Končno! V bistvu se zelo dobro počutim, zelo mi je fajn tako. Všeč mi je, da sva oba polna energije," je strokovnjakom razkrila Maša in dodala, da ji je všeč, ker oba zjutraj zgodaj vstaneta in dan začneta z glasbo.

Planet TV/posnetek zaslona

S strokovnjaki sta se pogovarjala tudi o redoljubnosti. Maša je priznala, da še nikoli ni srečala človeka, ki bi bil tako natančen, Žan pa je dejal, da poskuša stopiti korak nazaj. Priznal je, da je bolj natančen, a da s tem ne želi obremenjevati Maše. "Rad kaj postorim tudi namesto nje," je povedal.

Prvi poljub

Strokovnjaka Timoteja je zanimalo, kako jima gre na intimnem področju in Žan je pojasnil: "Pade kak objem, kak dotik roke. Tako, da ni prehitro …"

Planet TV/posnetek zaslona

Žan je dodal tudi, da sta se na zadnji večerji parov na pobudo Roka tudi prvič poljubila na lice. Sta si pa oba želela, da bi storila korak naprej. Za to je poskrbel kar Žan, ki se je odločil, da Mašo poljubi na usta na ceremoniji.

Ob njunem poljubu pa smo lahko zaslišali tudi glasen vzdih Matevža, Meri pa je zavila z očmi …