P. L. | 3. 10. 2022, 08:40

Peter nam je razkril, kateri trenutek mu bo za vedno ostal v spominu. Pravi, da je doživel orgazem

Voyo/posnetek zaslona

To, kar se mu je zgodilo, ko je iz resničnostnega šova prispel v Ljubljano, je bilo nepozabno. Podrobno ga je opisal … 

Prejšnji teden so šov Kmetija zapustili kar trije tekmovalci. Jožica je izgubila dvoboj z Aneto, Aleš in Peter pa sta se poslovila kot neuspešna v četveroboju, premagali sta ju Monika in Karin.

Peter je že med šovom večkrat povedal, da kaj takšnega ni pričakoval, da je lačen ter da so razmere za bivanje katastrofalne. Za Metropolitan je po izpadu odgovoril na nekaj vprašanj.

Večkrat ste povedali, da takšne Kmetije niste pričakovali. Kaj vas je najbolj šokiralo?

Menim, da hlev res ni človeka vredna nastanitev. Čeprav je to šov, smo le civilizirani ljudje in v današnjem času noben kmet ne živi v tako živalim primerni nastanitvi. Kot drugo pa je bila hrana tako cenena. Prazne kalorije. Noben kmet se ni odrekel mesu in kakovostni hrani, tudi med vojno ne. Mogoče je pa to izkušnja za prihodnost, ki nas čaka. Lakota, mraz ...

V hlevu ste bili lačni. Iz česa so bili sestavljeni vaši obroki? Se je kdaj zgodilo, da niste imeli ničesar za jesti? Ste pričakovali, da boste lačni?

Obroki so bili pomanjkljivi, vedno je manjkal del prehrane. Ali zelenjava, ali škrob, ali olje, kis, sladkor. Zgodilo se je tudi, da je imela družina sedmih le glavo zelja za ves dan. Tega vsekakor nisem pričakoval, ker menim, da si oseba zasluži vsaj tri obroke dnevno. 

Voyo/posnetek zaslona

Razkrilo se je, da ste vi in Jan spili večino mleka, ki ga je namolzla Andrea. Kaj pravite o tem?

Če pa ni bilo drugih proteinov. Poleg tega so se drugi zmrdovali glede mleka, eni ga pa pač obožujemo. Vsi so ga imeli priložnost piti. Na dan popijem liter mleka, me prav zanima, kdo popije takšno količino. 

Kaj ste na kmetiji najbolj pogrešali?

Meso, meso, meso. 

Kdo vas je najbolj presenetil v pozitivnem in kdo v negativnem smislu?


V pozitivnem Maja in Jan, v negativnem pa Ivan in Andrea. 

Kateri lep trenutek Kmetije bi izpostavili?

Moj prvi prihod iz mini arene in pozitivno pristno veselje moje družine. Ter seveda vse trenutke ob ognju, ko smo se res nasmejali in sprostili. 

Zakaj ste se odločili, da vam Maja postriže lase?

Odločila se je Maja, moji frizuri pa tako ni bilo pomoči. Ne vem, kaj bi bilo, če do te stilske preobrazbe ne bi prišlo, mogoče bi bil kot Bob Marley.

Kako so se odzvali domači, ko so vas videli?

Nepopisna sreča, mama je rekla, da me nikoli več ne spusti v Kmetijo. 

Voyo/posnetek zaslona

Kaj je bila prva stvar, ki ste jo naredili ob prihodu domov?

Ko sva z Alešem prišla v Ljubljano, sva si naročila belo kavo in kokakolo. Nepozabno, brbončice na jeziku so doživele orgazem. Ta trenutek si bom zapomnil za vedno. 

Nekateri gledalci vas označujejo z lenuhom. Kako bi jim odgovorili?

S komentarji gledalcev se ne obremenjujem, saj dokler nisem sam doživel, kaj je Kmetija, sem tudi sam gledal na tekmovalce iz drugačne perspektive. Moja naloga je, da sem, kar sem, da shajam z različnimi karakterji in šele kot tretje so tukaj naloge, ki sem jih tudi opravljal. 

Kako zdaj poteka vaš dan?

Hodim v fitnes, na Šmarno goro, pomagam mami in živim spet relativno nestresno življenje do trenutka, ko me spet prime, da se spustim še v kakšno dogodivščino. 

Kaj ste se v šovu naučili? Bi šli še enkrat, če bi vedeli, kaj vas čaka?

Naučil se nisem kaj zares novega, mogoče bi se lahko od tistega gospoda naučil, kako se nariše načrt za peč, zdaj jo znam tudi sam narediti. Če bi vedel, kaj vse me čaka, ne bi šel še enkrat. Saj poznam svoje zdravstvene omejitve in cenim "posodo", v kateri je naseljena moja duša. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.