A. R. | 14. 6. 2022, 13:31

Peter Poles ne bo vodil Sanjskega moškega, zamenjal ga bo 12 let mlajši

Goran Antley

Snemanje druge sezone priljubljenega šova Sanjski moški je sicer v polnem teku. Na presenečenje gledalcev so se ustvarjalci resničnostnega šova odločili, da zamenjajo voditelja. 

Glede na to, da se je snemanje Sanjskega moškega začelo že pred tedni, so se pojavljala ugibanja, ali bo novo sezono znova vodil 44-letni Peter Poles. To pa zato, ker je bil ta zaseden z vodenjem nedeljske oddaje Znan obraz ima svoj glas. A skrivnost je razkrita. Novi voditelj druge sezone Sanjskega moškega je 32-letni Nejc Šmit.

"Uf, moje prve misli so bile, jaz ne zmorem. Potem pa so mi razložili, da gre za vlogo voditelja in sem si oddahnil in si rekel, no saj govoriti pa znam in bi mi bilo to delati ful luštno," je o novi vlogi dejal Šmit.

POP TV

Zanimalo nas je, ali obstaja univerzalni recept za srečo v dvoje. Kot družinski in zakonski psihoterapevt pa Šmit na to odgovarja: "Seveda obstaja. Ključno za srečo v dvoje so kompromisi. Če ena stran želi nekaj, druga stran želi drugo, se moramo najti na pol poti in narediti tako, kot je rekla ona (nasmeh)."

Ob tem še doda: "Šalo na stran, najbolj pomembna je iskrena komunikacija z obeh strani. Razen pri vprašanjih, kot so: "Kako danes izgledam?", "Ali sem se zredila?", na ta vprašanja je samo en pravilen odgovor. "Čudovita si!".

Naslednik Čeglaja 23-letni Blaž Kričej Režek

Lani spomladi smo na POP TV spremljali resničnostni šov Sanjski moški, v katerem je rdeče vrtnice podeljeval Gregor Čeglaj. V novi sezoni, ki bo kot kaže na sporedu jeseni, pa se bo na lov za pravo ljubezen odpravil 23-letni Blaž Kričej Režek.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.