P. L. | 2. 4. 2024, 15:53

Znana TV-voditelja iskreno spregovorila o tem, kako se razumeta (razkrila tudi to podrobnost iz preteklosti)

POP TV

Priljubljena voditelja sta iskreno spregovorila o tem, kako je skupaj voditi novo oddajo. Razkrila sta nekaj zanimivih podrobnosti ...

Gregor Trebušak in Sandra Modrić skupaj vodita novo oddajo Vsi za naše!, ki jo lahko enkrat tedensko spremljate na POP TV. Gre za oddajo, kjer gledalci nogometne zvezdnike spoznavajo v povsem drugačni luči.

Gledalci Trebušaka dobro poznajo kot voditelja informativne oddaje Svet na Kanalu A, medtem ko je Modrićeva številnim znana kot voditeljica športa na POP TV in komentatorka košarke.

Za Metropolitan sta spregovorila o izzivih, ki jih je s seboj prineslo skupno vodenje nove oddaje Vsi za naše!.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gregor Trebušak (@gregor_trebusak)

"Res je, da je košarka moj prvi in najljubši šport ter tisti, s katerim me številni gledalci povezujejo, ampak glede na to, da že tretjo ali četrto sezono vodim studio nogometne lige prvakov, mislim, da jim tudi v povezavi z nogometom več nisem popolna uganka. Je pa nogomet šport, ki sem ga začela spremljati še kot otrok, pravzaprav še pred košarko," je pojasnila Modrićeva.

O oddaji pa je povedala: "Oddaja ni izključno športna, temveč je namenjena veliko širšemu občinstvu, kajti vemo, da ko gre za reprezentanco, vsi postanemo navijači. Reprezentančni šport ima to moč, da poveže celoten narod, sploh pa, ko gre za nogomet, šport številka ena po vsem svetu."

POP TV

Kot je poudarila, je oddaja namenjena vsem - mladim, starim, ženskam, moškim in vsem, ki bodo držali pesti za naše. "Nogometaši so nam odprli vrata svojih domov, predstavili svoje družine, svoje življenje zunaj zelenic in veseli smo, da so tudi oni tako pozitivno sprejeli idejo o oddaji 'Vsi za naše'," je zaključila voditeljica.

Vsaka oddaja je izziv

Da je vsaka oddaja izziv, pa meni Trebušak, ki pravi, da je vodenje informativne oddaje Svet drugačno od vodenja oddaje Vsi za naše!.

"Vsaka oddaja predstavlja izziv. Zato to tako rad počnem. Svet v tem, da vsak dan pripravimo čim boljšo oddajo, Vsi za naše! pa je oddaja, ki je na sporedu tedensko in ima drugačen ritem. Predvsem tu s Sanjo le poveževa celotno delo ekipe, ki je zdaj več tednov hodila po Evropi in snemala naše junake. Vsi, od montažerjev in snemalcev do novinarjev in Maje Kos so opravili izjemno delo. Za naju je praktično vse pripravljeno, ker so res vsi opravili svoje delo fantastično. S svojo odprtostjo pa so pomagali tudi tudi nogometaši sami," je pojasnil.

POP TV

V nadaljevanju pa nam je razkril, da to z Modrićevo ni njuno prvo sodelovanje. "S Sanjo Modrić sem samo enkrat nekaj počel skupaj. Nekaj dni prej, preden je z RTV-ja prestopila na našo medijsko hišo, sva predstavljala novinarski poklic nas eni šoli, pa se zdaj niti ne spomnim, kje. Zdelo se mi je, da bi bilo bolje, če bi še sam takrat le poslušal. Je res novinarka in voditeljica, ki ve, kaj počne, kaj hoče, in to naredi. Šport je njeno življenje in športno novinarstvo jemlje izjemno resno. Sam seveda prihajam z drugega 'sveta'. Kot urednik in zdaj voditelj sem šport spremljal skozi drugačne oči. A mislim, da sva se hitro ujela. In se v resnici precej zabavava."

"Oddaja nam pokaže, da so tudi naši nogometaši, ne glede na tisoče oboževalcev in na milijonske tržne vrednosti, le ljudje. Fantje iz sosednje ulice, ki so leta trdo trenirali, da so zdaj tu, kjer so. Kdo so, ko niso na treningu, smo želeli pokazati. Kako živijo, kaj počnejo, s kom to počnejo. In zdi se mi, da nam je to res uspelo," pa je orisal svoj pogled na oddajo Vsi za naše!

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel