P. L. | 11. 3. 2024, 12:24

Zaman boste čakali serijo Skrito v raju, POP TV jo je umaknil s sporeda (znano, zakaj)

POP TV

POP TV je serijo Skrito v raju umaknil s sporeda. Kaj se dogaja? 

Na POP TV se vsak večer predvaja zelo priljubljena slovenska serija Skrito v raju. Ta je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, po slovenski seriji pa sledi zelo priljubljena hrvaška serija Botri.

Serija Skrito v raju

Serija Skrito v raju

Voyo/posnetek zaslona

A ljubitelji nove slovenske serije Skrito v raju bodo danes zaman čakali novo nadaljevanje. Novega dela priljubljene serije namreč ne bo. A brez skrbi, gre za enkraten dogodek in nov del serije bo na sporedu že jutri zvečer.

Kaj se dogaja?

Tako serijo Skrito v raju kot tudi serijo Botri bodo v temu tednu na POP TV predvajali od torka do petka.
"Danes izjemoma ne bo serij Skrito v raju in Botri, ker pripravljamo posebno oddajo," so pojasnili na POP TV. Danes bo namreč na POP TV ob 20. uri informativna oddaja 24UR Forum: (Ne)javno zdravstvo z voditeljico Majo Sodja. Že takoj naslednji teden bosta priljubljeni seriji na sporedu tudi v ponedeljek.

Skrito v raju

Skrito v raju

Voyo/posnetek zaslona

Kako dolgo bo serija Skrito v raju na sporedu?

Serija postaja vse bolj napeta, gledalci pa vse bolj neučakani, kaj se bo zgodilo. A konec, ki ponavadi prinaša tudi razplet, je še daleč. Serija je bila namreč posneta v 75 delih, kar pa pomeni, da bo na sporedu še vsaj dva meseca. Za zdaj še ni znano, ali bo imela tudi drugo sezono.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave