P. L. | 7. 3. 2024, 13:33

Skrito v raju: znano je, kako dolgo bo serija na sporedu

POP TV

Ali veste, kako dolgo boste lahko uživali ob ogledu serije Skrito v raju? Imamo odgovor. 

Nova slovenska serija Skrito v raju je med gledalci zelo priljubljena. Številni vsak večer komaj čakajo, da si ogledajo nadaljevanje. V seriji, kjer nastopajo številni znani slovenski in hrvaški igralci, imata glavno vlogo ljubezenskega para Lara in Mark. Igrata ju Gaja Filač in Matej Zemljič. Parček goji simpatijo drug do drugega, a seveda ne gre vse kot po maslu. Številni zapleti jima preprečujejo, da bi se opogumila in si izkazala ljubezen.

Skrito v raju

Skrito v raju

Voyo/posnetek zaslona

Poleg slovenskih igralcev, pa v seriji igrajo tudi znani hrvaški igralci, med njimi Matino Antunović, ki v seriji igra Dina, nečaka Hrvoja. Dinu je všeč Lara, še bolj pa mu je všeč to, da meša štrene Marku.

Prav tako je znani hrvaški igralec tudi Alen Šalinović, ki igra lastnika kampa Hrvoja Hrvatina. Igralec je znan tudi po svoj vlogi v priljubljeni hrvaški seriji Botri, ki jo spremljajo tudi mnogi slovenski gledalci.

Nedavno pa je v serijo vstopil tudi igralec Aleksandar Cvjetković, ki je na Hrvaškem zelo znan. Cvjetković igra bogataša Damirja, v kamp je prišel skupaj s svojo lepo hčerko Mio, ki pa jo igra Zala Djuric.

Mia bo spoznala Marka, hitro se bosta ujela, v nadaljevanju serije pa bodo gledalci lahko videli, da bosta zelo naklonjena drug drugemu. To pa bo seveda opazila tudi Lara, ki bo na lepo Mio zelo ljubosumna.

Skrito v raju

Skrito v raju

Voyo/posnetek zaslona

Serija postaja vse bolj napeta, gledalci pa vse bolj neučakani, kaj se bo zgodilo. A konec, ki ponavadi prinaša tudi razplet, je še daleč. Serija je bila namreč posneta v 75 delih, kar pa pomeni, da bo na sporedu še vsaj dva meseca. Za zdaj pa še ni znano, ali bo imela tudi drugo sezono.

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave