P. L. | 6. 3. 2024, 09:17

V serijo Skrito v raju vstopa znana igralka. Jo prepoznate?

Voyo/posnetek zaslona

V priljubljeno serijo Skrito v raju prihaja še ena zelo znana igralka. Kakšna bo njena vloga in komu bo mešala štrene? 

Priljubljena slovenska serija Skrito v raju navdušuje številne gledalce. V seriji, kjer nastopajo številni znani slovenski in hrvaški igralci, imata glavno vlogo Lara in Mark. Igrata ju Gaja Filač in Matej Zemljič. Parček goji simpatijo drug do drugega, a seveda ne gre vse kot po maslu. Številni zapleti jima preprečujejo, da bi se opogumila in si izkazala ljubezen.

Skrito v raju

Skrito v raju

Voyo/posnetek zaslona

Da bo zgodba še bolj zapletena, pa bo poskrbela igralka Zala Djuric. Ta prihaja v serijo v vlogi Mie, hčerke bogataša Damirja, ki je dober prijatelj Hrvoja. Mia bo spoznala Marka, hitro se bosta ujela, v nadaljevanju serije pa bodo gledalci lahko videli, da bosta zelo naklonjena drug drugemu. To pa bo seveda opazila tudi Lara, ki bo na lepo Mio zelo ljubosumna.

V seriji igra tudi Miha Rodman

Da je nedavno v serijo vstopil tudi priljubljeni igralec Miha Rodman, smo že pisali. Igra gostilničarja Boruta, ki se rad spogleduje z lepimi ženskami. Kljub temu, da je poročen, osvaja lepo maserko Ines, ki je poročena z Renatom.

Miha Rodman

Miha Rodman

Voyo/posnetek zaslona

"Miha Rodman v seriji igra Boruta, lastnika lokala v pasaži, kjer ima Ines svoj kozmetični studio in Frenk svojo mesnico. Borut je prijazen in ustrežljiv sosed ostalim najemnikom pasaže, s katerimi se načeloma dobro razume, dokler le-ti ne posegajo preveč v njegovo osebno življenje in ne mešajo štrene tam, kjer ni potrebno. Vselej nudi pomoč tistim, ki jo potrebujejo in streže najboljši kapučino pasaže," so za Metropolitan lik Boruta opisali na POP TV.

V seriji tudi glasbenik

V seriji Skrito v raju je svoje igralske sposobnosti pokazal tudi znani glasbenik Robert Dragar, član znane slovenske skupine Victory. Dragar v seriji igra kupca, gospoda Kosa, ki kupuje dobrote iz Frenkove mesnice.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec