P. L. | 28. 3. 2024, 09:21

Poroka na prvi pogled: ta kandidat s svojim vedenjem šokiral ostale, pa tudi strokovnjake

Planet TV/posnetek zaslona

V eksperimentu Poroka na prvi pogled maske počasi padajo. Je ta kandidat pokazal svoj pravi obraz? 

V eksperimentu Poroka na prvi pogled je za pari druga skupna večerja. Tokrat se je je udeležila tudi Sara, ki je zaradi bolezni na prejšnji manjkala. Nad njeno prisotnostjo je bil najbolj navdušen Kristijan, ki ji je to dal jasno vedeti. Ko je prišel, ji je najprej poljubil roko. Da mu je Sara zelo všeč, ni skrival.

Ko so ob večerji razkrivali drug drugemu, kako so razporejali fotografije preostalih, se je Kristijan večkrat znašel na vrhu lestvice, kar mu je zelo ugajalo. Ženske kandidatke so ga po videzu postavile visoko. Olgo, ki je odkrito povedala, da ga je dala na drugo mesto zato, ker ji je všeč njegova možatost, je takoj povabil, da gresta skupaj na kavico.

Kristijanu je Sara všeč.

Kristijanu je Sara všeč.

Planet TV/posnetek zaslona

Ko so bili na vrsti moški in razkrili, kako so ocenili fotografije drugih kandidatk, je Kristijan povedal, da je Saro postavil na prvo mesto. "Sara je bila na prvem mestu po svoji lepoti. Zelo všeč mi je njen tip ženske," je povedal, ob tem pa je bil Marko videti malce nervozen. Pogledoval je proti Sari, kako se bo odzvala.

Kristijan je na drugo mesto postavil Marjetko, dejal je, da mu deluje nedostopna, zato bi jo rad bolje spoznal in jo povabil na kavo. Očitno flirtanje Kristijana pa ni bilo všeč strokovnjakom. Strokovnjakinja Sonja Javornik je dejala, da se bo z njim o tem treba pogovoriti.

"Seveda je tukaj tudi Jerneja tista, ki bi lahko na to opozorila in v končni fazi pokazala, da si želi ob sebi moža, ki bo videl njo na prvem mestu," meni Sonja. Svoje mnenje o Jerneji je Kristijan zaupal produkciji. Dejal je, da ga bolj privlačijo svetlejše ženske. "Saj z Jernejo ni nič narobe, ampak me ne privlači, mi ni všeč," je odkrito dejal.

Čeprav ga privlačijo svetlolaske, pa mu je bila takoj všeč tudi Katja, ki je z Maticem na večerjo prišla pozneje. Skupaj sta preostale pare spoznala prvič, a so se takoj ujeli.

Pari

Pari

Planet TV/posnetek zaslona

Kristijan je produkciji priznal, da mu je Katja zelo všeč. "Ja, Katja je zelo simpatična. Imam fetiš na prste na nogi in ona ima zelo lepe, tako da …" je priznal.

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu