P. L. | 17. 5. 2024, 11:46

Poroka na prvi pogled: ta znana Slovenka povedala resnico o Katji

Planet TV/posnetek zaslona

Kakšna oseba je v resnici Katja, ki je vstopila v eksperiment Poroka na prvi pogled in se poročila z Maticem? Je težava v njej ali v njemu? 

V komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled so tokrat komentatorji Špela Grošelj, Tanja Kocman in Miha Hercog gostili strokovnjakinjo eksperimenta Špelo Gornik, ki jim je pomagala pri ocenjevanju kandidatov.

Z Gornikovo so ocenjevali karakterje kandidatov, z marsikatero trditvijo je Gornikova komentatorje presenetila oziroma jim je odgovorila na vprašanja.

Matic in Katja na ceremoniji.

Matic in Katja na ceremoniji.

Planet TV/posnetek zaslona

Dotaknili so se tudi zveze in odnosa med Katjo in Maticem. Komentatorji so menili, da je Matic užaljen, ker Katja njegovega videza ni nikoli pohvalila, še več, rekla je, da jo mišičasti moški ne privlačijo. 

"Matic se želi počutiti sprejeto. Vsi se želimo počutiti sprejete," je pojasnila Gornikova in strokovnjakom razložila, da je zelo drugače, če "si ti z eno Katjo eno uro, kakor pa če si ti z njo 24 ur na dan. In če ti 24 ur na dan daje samo to, kar smo videli …"

Gornikova je nato nadaljevala: "Katja je kar precej zlobna. Zlobna je sicer iz svojih ran, ampak dejanj se tukaj ne more opravičevati. Lahko mu damo samo medaljo, da je zdržal v teh razmerah. Vsak bi si želel vsaj malo topline, vsaj malo sprejemanja, vsaj malo odobravanja." 

Gornikova je komentatorje spomnila, da je Katjo zelo dobro ocenil strokovnjak Timotej Strnad. Ta jo je ocenil kot nekoga, ki je zasvojen z ljubeznijo. "To pomeni, da je ena tistih, ki bo hrepenela po nedosegljivih, čimbolj oddaljenih, po možnosti že poročenih, ob katerih bo imela neke ekstremne dogodke in potem bo sanjarila o tem in mislila, kakšna ljubezen je to bila. Ona se boji bližine in ta bližina se odraža na njenem obrazu. Ste opazili njeno mimiko?" je dejala Gornikova.

Špela Gornik je ocenila Katjo.

Špela Gornik je ocenila Katjo.

Planet TV/posnetek zaslona

Komentatorji so dodali, da čutijo, da iz Katjinih oči prihaja prezir do Matica. Gornikova jih je nato presenetila še z ugotovitvijo, da Katja zapeljuje ostale moške tudi v eksperimentu.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec