P. L. | 8. 9. 2022, 08:51

Ne boste verjeli, kako je gospodarica Nada prišla do svoje vloge v Kmetiji

POP TV

Na avdicijo je prišla s popolnoma drugačnimi nameni, znašla pa se je v vlogi, ki je ni pričakovala. Njeno razkritje vas bo presenetilo.

Tako kot vedno znova nestrpno čakamo novo sezono šova Kmetija, smo veseli tudi, ko se na posestvu pojavi gospodarica Nada. Danes si drugačne gospodarice med kmeti niti ne znamo predstavljati, saj ima Nada Zorec vse: znanje, energijo, naklonjenost do tekmovalcev in mehko srce.

Kako je prišla do svoje vloge v šovu?

Tako kot mnogi drugi se je prijavila na avdicijo tekmovalcev. 

"Na Kmetijo sem se prijavila, ker me je zanimalo, kako vse skupaj zares poteka. Bolj iz radovednosti kot iz česa drugega. Zanimivo mi je bilo predvsem to, kako poteka življenje na televizijski kmetiji, kakšne so podobnosti in razlike pa tudi kakšne bodo naloge."

Voyo/posnetek zaslona

A njena pot na Kmetiji se je obrnila v popolnoma drugačno smer. 

"Že zelo hitro sem v pogovoru s produkcijo ugotovila, da imam kar nekaj znanja. Sem le stara mačka, če lahko temu tako rečem, odraščala sem na kmetiji, naredila sem že marsikaj in sem skoraj preveč zverzirana, če se lahko pohvalim. Ugotovili smo, da bi bila bolj primerna za vlogo gospodarice, ker lahko na tak način svoje znanje predajam tekmovalcem in tudi nadzorujem ter ocenjujem njihove naloge," je za Metropolitan pojasnila, kako je iz "skoraj" tekmovalke postala kar gospodarica posestva.

Ji je danes žal, da ni tekmovala v šovu? "Ne, ker zdaj res uživam v vlogi mentorice in gospodarice. Ne znam si predstavljati, da bi bila zdaj tekmovalka."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.