P. L. | 16. 2. 2024, 09:11

Ste vedeli, da je bila Sabina Kogovšek (Skrito v raju) nekoč poročena z zelo znanim slovenskim igralcem?

POP TV

Igralka Sabina Kogovšek, ki v novi slovenski seriji Skrito v raju igra Julijo Steiner, je bila nekoč poročena z znanim igralcem. 

Znana slovenska igralka Sabina Kogovšek v novi slovenski seriji Skrito v raju igra vlogo dr. Julije Steiner, ambiciozne ženske, ki ji ugled in uspeh pomenita vse. Za svoje ideje in zastavljene cilje je pripravljena narediti vse. 

Je fina ljubljanska snobinja, ki sebe vidi kot visokokultivirano izobraženko naprednih idej. Veliko stavi predvsem na to, kaj si o njej in njeni družini misli okolica, zunanji videz in vtis sta zanjo ultimativna pokazatelja statusa. Hkrati je tudi ženska, ki ne prizna zlahka poraza. Je mati Marka Steinerja, njun odnos pa je zelo turbulenten.

Serija Skrito v raju

Serija Skrito v raju

Voyo/posnetek zaslona

Poročena je bila z Jurijem Zrncem

Igralka je bila pred leti poročena z zelo znanim in priljubljenim slovenskim igralcem Jurijem Zrncem, s katerim imata tudi dve hčerki, 12-letno Lolo in 15-letno Leni.

Nekoč sta veljala za enega najlepših parov na slovenski sceni, a sta se po petih letih zveze, leta 2012 razšla. Kasneje naj bi ponovno poskušala obuditi zakon, a naj ne bi šlo, ločitvene papirje naj bi vložila leto kasneje. Takrat o ločitvi za javnost nista veliko govorila, Kogovškova je dejala, da je to povsem zasebna stvar dveh posameznikov.

"Naši družini ne manjka ljubezni, ampak zdravja. V kakšnem agregatnem stanju je najin zakon, trdem, plinastem ali tekočem, zato sploh ni pomembno. Zlasti pa je to povsem najina stvar," je takrat dejala za portal zadovoljna.si.

Sabina Kogovšek in Jurij Zrnec

Sabina Kogovšek in Jurij Zrnec

Mediaspeed/Borut Cvetko

Leta pozneje je o ločitvi spregovoril Zrnec

O ločitvi je pred štirimi leti spregovoril Zrnec v pogovorni oddaji z igralko Zvezdano Mlakar. "Še danes jo to rak rana. Čeprav je vse v redu, punci sta čudoviti, s Sabino se dobro razumeva ... Marsikdo, ki sliši, kako se imamo, si misli kako, kaj, kako ste skupaj? Hvala bogu, ker smo dobri ljudje," je v oddaji zaupal Zvezdani.

Sabina Kogovšek v seriji Skrito v raju.

Sabina Kogovšek v seriji Skrito v raju.

Voyo/posnetek zaslona

Razkril je, da je takrat pomislil na najhujše: "Takrat so bile tudi misli, da bi človek potegnil eno črto in en konec. To je čustven bankrot, to je konec, jaz nisem več videl poti. To, da sem 'pustil otroke' je bilo meni nekaj tako nesprejemljivega, pustiva iz kakršnega koli razloga. Da sem to dovolil, čeprav mogoče ni bilo v moji moči, pa to sta bili majhni punci, nista niti vedeli. To je nekaj, kar se nerad spomnim in tudi nerad govorim o tem, ker je bilo res zelo težko, hkrati pa, če komu pomaga, otroci so naš največji zaklad in če pač gre ali ne gre, treba je pogledati te draguljčke in očke in delati vse samo za njihovo dobro."

Kot je dodal, ne razume, kako lahko nekateri očetje ne plačujejo preživnine za svoje otroke: "Otrok ni tiste tri minute užitka, imet otroka je ena odločitev, pretehtana odločitev, ker samo ljubezen ne bo dovolj, stroški so visoki. Ampak valda boš naredil čisto vse, da ta otrok ne bo občutil nobene teže. Mama je sveta, oče je svet, za koga živimo?"

Kogovškova je danes srečna v zakonu z igralcem Jernejem Čampljem, s katerim ima hčerko Mino.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ