P. L. | 21. 5. 2024, 11:41

Skrito v raju: ste vedeli, da ta prizor skriva veliko več, kot so videli gledalci?

POP TV

V prvi sezoni serije Skrito v raju je bil prizor, ki za igralce skriva prav poseben pomen ...

Prva sezona serije Skrito v raju je končana. Gledalci so si včeraj prek televizijskih zaslonov ogledali še zadnji, 75. del, v katerem pa je zadnji prizor med Laro in Markom zelo žalosten.

Mark sklene, da ne bo več bežal pred resnico in da bo prevzel odgovornost za svoja dejanja. Najprej odide na policijo, kjer pove, kaj se je zgodilo pred leti, nato pa odide še v kamp Paradiso, kjer je Lara. Tam se z njo sooči in ji prizna, da je on tisti, ki je pred petimi leti zakrivil hudo nesrečo, v kateri je njen oče izgubil življenje.

Mark in Lara v zadnjem prizoru prve sezone.

Mark in Lara v zadnjem prizoru prve sezone.

Voyo/posnetek zaslona

Lara je bila nad Markovim priznanjem šokirana. Najprej ni mogla verjeti, nato pa se je razjezila in kričala nanj, da ga nikoli več ne želi videti.

In prav o tem prizoru je igralec Matej Zemljič, ki v seriji igra Marka Steinerja, pred časom že namignil v Instagram zgodbi. Takrat je dejal, da mu je bilo najtežje snemati zadnji prizor, seveda pa takrat še ni izdal, zakaj.

Pa najljubši prizor?

Zdaj pa je Zemljič odgovoril še na vprašanje, ki so mu ga postavljali številni. Kateri je bil njegov najljubši prizor?
V Instagram zgodbi je pokazal fotografijo najljubšega prizora. Na njem so Mark, Lara, Nina in Dino. Vsi štirje so v morju in se pljuskajo z vodo ter zelo zabavajo.

Igralec Matej Zemljič je opisal najljubši prizor.

Igralec Matej Zemljič je opisal najljubši prizor.

Matej Zemljič/Instagram zgodba

Razložil je tudi, zakaj je bil zanj ta prizor najljubši: "Ker smo ga posneli praktično brez vaje. Oblečeni smo skočili v vodo, drug drugega tunkali in skoraj pozabili, da nas snemajo kamere. Režiser je že zdavnaj klical: 'stop, prizor posnet', a nas to ni ustavilo."

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec