P. L. | 19. 12. 2022, 06:00

Sanjske pravljice je konec: Blaž in Kristina spregovorila o razhodu

Voyo/posnetek zaslona

Čeprav sta bila videti popolna skupaj, pa so se njune poti po nekaj mesecih razšle. Z nami sta spregovorila o vzroku, ki je končal njuno ljubezen … 

Včeraj smo prek televizijskih zaslonov videli, da se je šov Sanjski moški končal nadvse romantično. Blaž je vrtnico podaril Kristini, ta je dahnila: "Vedno!"

Parček se je objel in poljubil, oba sta žarela in izžarevala pravo ter iskreno ljubezen, ki sta jo čutila drug do drugega.

Kamere so ugasnile, ni pa ugasnila njuna ljubezen, ki sta jo skrbno nadgrajevala in uživala drug ob drugem. A žal so se pojavile govorice, da je te lepe pravljice konec.

Voyo/posnetek zaslona

"Danes nisva par, sva pa v stiku in ne vem, kaj bo prinesla prihodnost. Morda jo peljem na zmenek, zdaj ko se nama ni treba več skrivati. Pri meni ima vrata še vedno odprta," je za Metropolitan.si povedal Blaž.

Obrnili smo se še na Kristino, ki je njegove besede potrdila.

"Ja, res je, na veliko žalost nisva več skupaj," nam je povedala in dodala: "Bila sva, preživela sva nore spomine na morju, a ko je Blaž moral oditi na barko, je bila razdalja med nama prevelika."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.