P. L. | 29. 11. 2022, 10:53

Sanjski moški: Je izpadla Pia povedala resnico o Arijanni? Njena iskrenost vas zna presenetiti

POP IN/posnetek zaslona

Iz šova Sanjski moški sta tokrat izpadli dve kandidatki, Pia Belak in Ana oziroma Suki. Spregovorili sta tudi o trenutno najbolj vroči temi med dekleti. 

V zadnji oddaji šova Sanjski moški Blaž vrnice ni namenil Suki, njegova mama Barbara in najboljša prijateljica Satin sta mu pri tem pomagali, povedali sta, da kandidatka do njega čuti le prijateljska čustva.

O tem je Suki za POP IN tudi spregovorila, na vprašanje voditeljice, ali ji je žal, da je to pogosto izpostavljala, je odgovorila: "Ne, nič mi ni žal, ker tako sem jaz čutila. Mislim, da se lepo vidi prek televizijskih ekranov, kako sva z Blažem ustvarila nek tak poseben odnos. Tudi, ko sva skupaj, sva imela neko tako posebno kemijo, ampak iz moje strani je bila bolj prijateljska kot pa romantična."

Voditeljica Polona Zoja Jambrek je dekleti vprašala, za katero menita, da bo osvojila Blaževo srce, ob tem sta bili zadržani pri odgovoru, dejali sta le, da je kar nekaj potencialnih kandidatk.

POP IN/posnetek zaslona

Dotaknile so se tudi vroče teme: Eva Luna in Arijanna. 

"Midve konkretno zraven nisva bili, o tem, pač, kar govori Eva Luna, da se je zgodilo," je pojasnila Pia in dodala: "Se mi pa zdi prav, da je šla Blažu to povedat, če se pač bo to izkazalo, da je res. Se mi zdi prav, da Blaž ve, da če ena punca ni zainteresirana zanj, da se mu to pove."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.