P. L. | 8. 4. 2024, 11:12

Skrito v raju: Gaja Filač razkrila, zakaj se je umaknila (njena izpoved vas bo presenetila)

Voyo/posnetek zaslona

Znana slovenska igralka Gaja Filač, ki igra v seriji Skrito v raju, je presenetila s priznanjem ... Tega najbrž niste pričakovali.

Znana slovenska igralka Gaja Filač v seriji Skrito v raju igra eno od glavnih vlog, Laro, ki končuje študij biologije in jo zelo moti onesnaževanje Zemlje. Poletje preživlja v kampu Paradiso, kjer je bila najprej z Dinom, a je spoznala Marka, v katerega se je zaljubila.

Serija je zelo napeta, polna spletk in nepričakovanih razpletov. Gledalci pa nestrpno čakajo, ali bosta Lara in Mark našla pot do ljubezni.

Matej Zemljič in Gaja Filač v seriji.

Matej Zemljič in Gaja Filač v seriji.

POP TV

Negativni komentarji

Skoraj nemogoče je verjeti, da je tudi igralka deležna negativnih komentarjev na družbenih omrežjih. O tem je spregovorila za portal njena.si in razkrila, da se je pred časom odločila, da bo bolje, če na družbenih omrežjih ne preživi veliko časa. Zato jih danes uporablja le toliko, kot je nujno, svoj prosti čas pa raje namenja branju, plesu in naravi.

V seriji igra tudi Melani Mekicar.

V seriji igra tudi Melani Mekicar.

Voyo/posnetek zaslona

"Ljudje znajo biti zelo nesramni. Žaljive besede zapišejo brez ozira na to, kdo si in kaj si v življenju naredil. Meni se zdi najhujše to, da tovrstne nekonstruktivne kritike pišejo ljudje, ki bi mi bili po starosti lahko starši ali stari starši. Žalitve so zasnovane na zelo nizkem nivoju, brez zavedanja, komu so jih pravzaprav namenili," je Filačeva povedala za omenjeni portal in dodala, da je imela med snemanjem serije 23 let, spopadala se je z določenimi težavami, kljub temu pa si je prizadevala, da bi svoje delo opravila maksimalno dobro.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu