5. 4. 2024, 11:41 | Vir: Cosmopolitan

Zvezdnik serije Skrito v raju o sebi razkril nekaj, česar verjetno ne veste (kdo bi si mislil)

POP TV

Trenutno eden najbolj priljubljenih televizijski igralec Matej Zemljič nas v vlogi Marka vsak večer med delovnikom popelje v zapleteno ljubezensko zgodbo Skrito v raju, ki je razpeta med kampom Paradiso in Ljubljano. V zadnjih tednih ste o njem verjetno prebrali marsikatero zanimivost, a tokrat vam razkrije še več sebe.

V najnovejši številki revije Cosmopolitan je v rubriki 5 minut z ... gostoval igralec Matej Zemljič, ki skupaj z Gajo Filač navdušuje v seriji Skrito v raju, ki jo lahko spremljate na POP TV. Med drugim je povedal, da je slutil, da se bo serija dotaknila gledalcev predvsem zaradi morja in poletnega vzdušja.

"Odzivov je veliko, predvsem pozitivnih, kar nas zelo veseli. Mislim, da so jo gledalci zelo hitro vzeli za svojo," je povedal Matej Zemljič, ki se mu zaradi serije iz dneva v dan veča priljubljenost in prepoznavnost.

"Televizija je še vedno medij, kjer kot igralec doživiš največjo in tudi najhitrejšo prepoznavnost. Predvsem v dnevnih serijah, kjer te gledalci gledajo skoraj vsak večer. Sam imam s prepoznavnostjo do zdaj same lepe izkušnje. Ljudje me vsake toliko ustavijo na ulici, me ogovorijo in mi povedo kaj lepega. Takšni trenutki mi polepšajo dan. Konec koncev igralci delamo za gledalce in na neki način mi takšni odzivi poplačajo ves trud, ki smo ga vložili na snemanju," je strnil svoje razmišljanje 28-letni igralec, ki je od nekdaj sanjal, da bo nekoč stal na gledaliških deskah.

"Že kot majhen otrok sem sanjal, da bi postal igralec. Seveda sem takrat ta poklic idealiziral in v njem videl samo dobre stvari. Pozneje sem spoznal, da poklic igralca še zdaleč ni tako enostaven. Veliko je kriz, preizpraševanj, dvomov itd. Najlepše je seveda, ko se na odru ali pred kamero stvari sestavijo in začnem v igri uživati. Ta užitek ni samoumeven in se ne zgodi vedno. Lepo je tudi, ko po koncu predstave vidim, da sem gledalce ganil ali nasmejal in da iz dvorane odhajajo napolnjeni oziroma pod vtisom."

POP TV

Njegovo delo vključuje delo z drugimi ljudmi in v tem času se je naučil, da je pomembno sodelovanje in poslušanje drug drugega. "Največji sovražnik za delo v gledališču ali na filmu je zagotovo ego. Se mi zdi, da je na žalost še vedno zelo prisoten," pove iskreno.

Ne spreglejte:

Za konec pa je o sebi razkril nekaj, česar ne ve veliko ljudi. "Hm ... Morda to, da imam končano nižjo glasbeno šolo iz kitare." Nedvomno bi bilo zanimivo videti, ali bi v bližnji prihodnosti zaradi kakšne določene vloge moral pokazati svoj glasbeni talent.

V pogovoru za novo številko revije Cosmopolitan je povedal, kaj najraje počne v prostem času, kako liki vplivajo na njegovo osebnost in o zakulisju kratkega filma z naslovom Brazgotine, ki ga je nedavno snemal v Zasavju.

Matej Zemljič je nedavno doživel tudi prav poseben krst, saj je prvič gostoval v podkastu. Odzval se je povabilu naše novinarke in voditeljice podkasta Ob skodelici kave z Živo Avžner. Živi se je o nekaterih temah prvič odprl, med drugim je spregovoril o ljubezni, družini in česa res ne mara.

 

 

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave