P. L. | 29. 3. 2024, 08:54

Skrito v raju: Matej Zemljič spregovoril o seriji in razkril to, kar je veliko ljudi zelo zanimalo

POP TV

Igralec Matej Zemljič, ki v seriji Skrito v raju igra Marka Steinerja, je z razkritjem te podrobnosti navdušil številne gledalce. 

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju v glavni vlogi nastopa priljubljeni igralec Matej Zemljič. Ta igra mladega študenta medicine Marka Steinerja. Poletje večinoma preživlja v kampu ob morju, kjer spozna tudi simpatično Laro (igra jo Gaja Filač), a kljub simpatiji je njun odnos zelo zapleten.

Serija je polna zagonetk in napetih dejanj, veliko gledalcev pa seveda zanima, kaj se bo zgodilo v nadaljevanju. Na nekaj vprašanj je odgovoril Zemljič v Instagram zgodbi.

Skrito v raju

Skrito v raju

Instagram zgodba/Matej Zemljič

Gledalce najbolj zanima, ali na koncu Mark in Lara postaneta par. A igralec na to vprašanje žal ne sme odgovoriti. "Konca ne smem izdati, žal. Imam v pogodbi," je pojasnil.

Je pa zelo razveselil z drugim odgovorom na vprašanje, ki je pri gledalcih čedalje pogostejše, ali bo serija imela tudi drugo sezono. "Bo, brez skrbi," je potrdil igralec. Razkril je tudi, da je snemanje serije potekalo leto in pol, imeli so kar 240 snemalnih dni. Prva sezona serije ima 75 delov.

S kom se na snemanju najbolj zabava, pa odgovarja: "Z Mei, ki igra mojo mlajšo sestrico. Ona je imela vedno največ energije na snemanju."

Zadnji prizor

Veliko radovednosti je pri gledalcih vzbudil z odgovorom na vprašanje, kateri del mu je bilo najtežje posneti "Zadnji prizor prve sezone. Zakaj? Boste videli kmalu," je zapisal.

Pojasnil je tudi, kaj je bilo pri snemanju najslabše: "Ko ves dan snemaš na soncu in te zvečer tako boli glava, da ne moreš zaspati."

Najlepše med snemanjem serije pa Mark opiše tako: "Najboljši trenutki so bili, ko smo po koncu snemalnega dneva šli supat do sosednjega zaliva in s supov skakali v vodo. Takrat smo se res počutili, kot da smo v koloniji."

Snemali bodo tudi drugo sezono.

Snemali bodo tudi drugo sezono.

Instagram zgodba/Matej Zemljič

Zemljič je razkril tudi, da snemanje ni bilo lahko. Vstajal je ob 5. uri zjutraj, včasih še prej, snemanje pa je trajalo po 12 ur na dan. Najtežje se mu je bilo učiti tekst, saj so ga čakali kupi besedil, ki jih je moral znati na pamet.

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu