P. L. | 28. 3. 2024, 11:44

Skrito v raju: je Julija Steiner res brezčutna oseba ali skriva težko breme?

Voyo/posnetek zaslona

Lik Julije Steiner igra znana slovenska igralka Sabina Kogovšek. Ta je brezčutna do svoje družine, zdi se, da ji denar pomeni vse. Pa je res tako ali se v ozadju skriva nekaj drugega? 

Zelo priljubljena slovenska serija Skrito v raju navdušuje z vrhunskimi igralci. Med njimi je zagotovo tudi igralka Sabina Kogovšek, ki igra lik Julije Steiner, ambiciozne direktorice klinike Steiner in hčerke dr. Edvarda Steinerja (igra ga Aleš Valič), ki je skupaj z ženo Mileno ustanovil kliniko.

Sabina Kogovšek kot Julija Steiner v seriji Skrito v raju

Sabina Kogovšek kot Julija Steiner v seriji Skrito v raju

Voyo/posnetek zaslona

Med hčerko in očetom so se odnosi zapletli, ko je Julija sklenila posel s poslovnežem Urbanom Pečnikom, kar pa Edvardu ni bilo všeč. Posel je preprečil, Julijo odstavil kot direktorico klinike in na njeno mesto postavil Mateja Kotnika, človeka, ki mu zaupa. Prav tako pa je prevzel njen projekt, ki ga želi uresničiti z bogatašem Damirjem Šarićem.

Ob tem pa je Julija očetu Edvardu dejala, da je z mamo nikoli nista imela zares rada, da sta bila dovolj drug drugemu. Hrepenela je po starševski ljubezni in bila prepričana, da jima je odveč. Edvardu je rekla, da zanj nikoli ni bilo dovolj dobro to, kar je naredila, pa naj se je še toliko trudila. Ob njenih besedah je bil Edvard tiho.

Klopčič se počasi odvija

Ko je Julija ugotovila, da gresta Edvard in njen partner David na razstavo Jane Dolenc, je želela zraven. Tam je izvedela, da je Janina sestra Nada terapevtka njenega sina Marka. Da Mark hodi k Nadi na terapijo, je bil zaslužen Edvard, Julija pa o tem ni ničesar vedela.

Ko je izvedela, da so tudi v kampu sosedje, šotor Jane, kamor prihaja s sestro Nado, je poleg Edvardove prikolice, je odhitela v kamp in želela, da gresta Mark in Ela takoj z njo v Ljubljano.

Želi Julija zaščititi sina Marka?

Želi Julija zaščititi sina Marka?

Voyo/posnetek zaslona

Kot boste lahko videli nocoj, se bo Mark uprl njeni želji, zato bo Julija poskušala drugače. Marku bo dejala, da sta se Edvard in njena pokojna mati vedno zanimala samo drug za drugega, kliniko in posel. "Jaz sem bila pa tam, stranski tir. Nekje ob robu ... In zdaj mi on 'pametuje' o družini in kliniki," bo dejala Julija Marku. Ta pa ji bo vrgel naprej, da je popolnoma ista, da vse dela zase.

Julija bo ob tem dejala, da vse, kar dela, dela za svojo družino, še najbolj pa zanj in Elo. Marku bo razkrila, da ga je prišla zaščitit. Bo Julija pokazala svoj pravi obraz ali je vse skupaj zanjo le igra za zmago nad očetom?

Novo na Metroplay: "Ne biti cringe" | N1 podkast s Suzano Lovec