P. L. | 2. 4. 2024, 12:31

Skrito v raju: se vam rdeč avto iz serije zdi znan? Razkrivamo, kje ste ga že videli

Voyo/posnetek zaslona

 Zagotovo ste opazili rdeč avto, ki ga v seriji Skrito v raju vozita dedek Edvard in Mark. Se vam zdi kaj znan?  

Nova slovenska serija Skrito v raju je med gledalci zelo priljubljena. Trenutno je nekje na polovici predvajanja prve sezone, gledalci pa trenutno držijo pesti, da bosta Lara in Mark (igrata ju Gaja Filač in Matej Zemljič) končno skupaj.

Zgodba se dogaja v hrvaški Istri, kamp Paradiso je bil postavljen za namene snemanja in v resnici ne obstaja. Poleg tega, da je bila serija posneta ob morju, pa je bil del serije posnet tudi v studiu v Ljubljani.

Snemanje je potekalo leto in pol, o zanimivostih snemanja serije Skrito v raju je pred kratkim spregovoril igralec Matej Zemljič, ki igra Marka. Gledalce najbolj zanima, ali na koncu Mark in Lara postaneta par. A igralec na to vprašanje žal ne sme odgovoriti. "Konca ne smem izdati, žal. Imam v pogodbi," je pojasnil.

Je pa zelo razveselil z drugim odgovorom na vprašanje, ki je pri gledalcih čedalje pogostejše, ali bo serija imela tudi drugo sezono. "Bo, brez skrbi," je potrdil igralec. Razkril je tudi, da je snemanje serije potekalo leto in pol, imeli so kar 240 snemalnih dni. Prva sezona serije ima 75 delov.

Kaj pa rdeč avto?

Ste opazili v seriji rdeč avto, ki ga vozita Edvard in Mark? Se vam je zdel znan? Res ste ga že videli. Avto si je za namene snemanja videospota pred leti izposodil že znani slovenski pevec Nino Ošlak, zmagovalec Popevke.

Rdeč avto v video spotu Midva

Rdeč avto v video spotu Midva

You Tube/posnetek zaslona

"V videospotu za singel Midva iz leta 2020 sem vozil čudovit rdeč kabriolet znamke Peugeto. Spomnim se, da ko smo snemali ta videospot, sem si zaželel en res hud avto, ker se je lepo poklopilo z zgodbo videospota. Avto smo iskali precej dolgo, po vseh mogočih FB-skupinah, prek kolegov itd. Je bilo pa vredno, vse za super kadre!" je za Metropolitan o rdečem avtu spregovoril Ošlak.

"Sem ga pa pred dnevi zasledil tudi v novi slovenski seriji na POP TV. Rad si pogledam slovensko produkcijo, poznam kar nekaj ustvarjalcev, ki so sodelovali pri njej in tudi sicer rad podprem delo kolegov iz umetniških krogov. Nova serija se mi zdi prav kul, mogoče tudi zato, ker sem sam res velik ljubitelj poletja," je v smehu razkril.