P. L. | 9. 5. 2024, 08:55

Skrito v raju: neverjeten uspeh priljubljene slovenske serije

Voyo/posnetek zaslona

Slovenska serija Skrito v raju žanje neverjetne rezultate, kar razveseljuje tudi igralce. Takšno lepo novico sta razkrila Gaja Filač in Matej Zemljič. 

Priljubljena slovenska serija Skrito v raju je postala velika uspešnica. Številni slovenski gledalci vsak večer komaj čakajo nadaljevanje. 

Skrito v raju prihaja na hrvaški RTL.

Skrito v raju prihaja na hrvaški RTL.

POP TV

Serija se počasi izteka, prva sezona ima 75 delov, kar pa pomeni, da se bo zadnji odvil že zelo kmalu - 20. maja. A gledalci se kljub temu veselijo, saj je že znano, da bodo ustvarjalci snemali tudi drugo sezono.

Serija prihaja na RTL

V priljubljeni seriji Skrito v raju pa bodo kmalu začeli uživati tudi hrvaški gledalci, saj prihaja na njihov program. Tako igralec Matej Zemljič, ki v seriji igra Marka Steinerja, kot tudi igralka Gaja Filač, ki igra Laro Dolenc, sta svojim spletnim prijateljem prek Instagram zgodbe sporočila veselo novico.

"Skrito v raju se seli tudi na hrvaški RTL," je v Instagram zgodbi razkril Zemljič, zapisal pa je tudi, da serija na hrvaško televizijo prihaja že v ponedeljek.

V seriji igrajo tudi hrvaški igralci

V priljubljeni seriji igrajo tudi znani hrvaški igralci. Matino Antunović igra Dina, Alen Šalinović igra Hrvoja, lik bogataša Damirja pa je zaigral hrvaški igralec Aleksandar Cvjetković.

Matej Zemljič je sporočil veselo novico.

Matej Zemljič je sporočil veselo novico.

Matej Zemljič/Instagram zgodba

Serija je bila v veliki večini posneta ob hrvaškem morju, natančneje v hrvaški Istri v bližini Novigrada. Kamp Paradiso pa je bil postavljen v namene snemanja. Veliko gledalcev je priznalo, da tudi zaradi morskih prizorov in čudovite narave, ki je prikazana, še raje spremljajo serijo.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec