P. L. | 7. 5. 2024, 14:06

Skrito v raju: kaj bo pokazal test očetovstva, ki ga je naredil Frenk?

Voyo/posnetek zaslona

Je Saška Frenkova hčerka ali ni? Meri trdi, da je, Frenk pa se boji, da ni. Kaj bo pokazal test očetovstva? 

V priljubljeni seriji Skrito v raju igrata tudi znana slovenska igralca Vesna Pernarčič in Gaber Kristjan Trseglav. Igrata zakonca, Meri in Frenka Kovača, ki veljata za popoln par. Imata dva otroka, Saško in Kevina.

V njunem zakonu pa se začne krhati, ko Renato Frenku zabrusi, naj ne bo povsem prepričan, da je Saška njegova hčerka, saj naj bi Meri na začetku njune zveze imela razmerje z drugim moškim.

To je Frenka tako močno žrlo, da je sklenil, da za pomoč prosi dr. Edvarda Steinerja, ta mu je omogočil, da je naredil test očetovstva prek njegove klinike.

Frenk sprva testa ni odprl ...

Frenk sprva testa ni odprl ...

Voyo/posnetek zaslona

Ko je Meri izvedela, da je Frenk naredil test očetovstva, da bi se prepričal, da je Saška res njegova hčerka, je bila zelo užaljena in razočarana, ker ji ne zaupa.

Kaj bo pokazal test?

Par se je zaradi tega sprl, Frenk je najprej sklenil, da pisma, v katerem je rezultat testa, niti ne bo odpiral. "Meri, jaz ne prenesem, da se midva takole kregava," bo dejal svoji ženi Frenk v nocojšnji epizodi, nato pa ji pokazal pismo, ki je ostalo neodprto. To bo utemeljil z besedami: "Saška je moja, tako kot si ti moja, tako kot je Kevin moj. Vsi ste moji! In res, čisto vseeno mi je, ali je v resnici moja ali ne."

Frenk izve, ali je Saška njegova.

Frenk izve, ali je Saška njegova.

Voyo/posnetek zaslona

Ob teh besedah bo Meri jezno zapustila mesarijo, njemu pa dejala, da mu tega nikoli ne oprosti. Frenk, ki mu ne bo jasno, kaj je storil tokrat narobe, se bo premislil in odprl pismo in prebral rezultat. Je Saška njegova hči ali ne?

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec