P. L. | 6. 5. 2024, 12:19

Skrito v raju: Edvard in Bojan se bosta soočila

Voyo/posnetek zaslona

Edvard je ugotovil, da za Urbanom Pečnikom stoji njegov sovražnik Bojan Božič. Z njim se bo srečal osebno ...

V priljubljeni slovenski seriji Skrito v raju se stvari počasi postavljajo na svoje mesto. Edvard Steiner je ugotovil, da za Urbanom Pečnikom stoji nekdo, ki ga vrsto let že dobro pozna - Bojan Božič.

Edvard bo takoj ukrepal in odšel v pisarno do Urbana. Dejal mu bo, da želi govoriti z Bojanom, a se bo Urban pretvarjal, da je to zagotovo pomota in da ne pozna nobenega Bojana Božiča.

Edvard pred dejstvo postavi Urbana.

Edvard pred dejstvo postavi Urbana.

Voyo/posnetek zaslona

A Edvard bo ostal neomajen. Dejal bo, da dobro ve, da za vsem skupaj stoji Bojan, zato bo Urban popustil. "To vaše sprenevedanje je popolnoma odveč," mu bo resno dejal Edvard in povedal, da ve iz zanesljivih virov, da dela za Bojana.

"Zahtevam, da ga čim prej pokličete," mu bo dejal Edvard, odločen, da se na štiri oči pomeni z Bojanom in mu pove, naj pusti njega in njegovo kliniko pri miru.

Božič ima v rokavu asa

A ne bo šlo tako preprosto. Urban, ki bo Bojanu povedal, da Edvard ve zanj, mu bo povedal tudi, da ima posnetek, kako Edvardov vnuk Mark prizna, da je nekoga ubil. 

"Zdaj moj človek preiskuje, kdaj in kje se je zgodila ta nesreča, ampak to sploh ni tak problem, ker imamo posnetek direktnega priznanja," bo Urban razkril Bojanu.

Urban Bojanu pove, da imajo posneto Markovo priznanje o nesreči.

Urban Bojanu pove, da imajo posneto Markovo priznanje o nesreči.

Voyo/posnetek zaslona

Bojan bo nad podatki, do katerih se je Urbanu uspelo dokopati, zelo navdušen. Prepričan bo, da bo Edvard dokončno popustil, ko bo iz ust Bojana slišal, da je Mark v preteklosti zakrivil hudo nesrečo, v kateri je nekdo izgubil življenje ...

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec