P. L. | 3. 5. 2024, 13:08

Skrito v raju: med gledalci završalo – je igralka Gaja Filač res naredila takšen kiks?

Voyo/posnetek zaslona

Kaj se je dogajalo in kako to, da tega nihče ni opazil? Je igralka Gaja Filač res naredila tako veliko napako? 

Slovenska serija Skrito v raju je med gledalci izredno priljubljena. Mnogi z zanimanjem gledajo nadaljevanja in že težko čakajo, kako se bodo odvile mnoge zgodbe, ki se prepletajo skozi serijo.

Ena izmed njih je tudi zgodba Lare in Marka, igrata ju Gaja Filač in Matej Zemljič. Lika sta si v seriji končno izpovedala ljubezen in tudi že zaživela skupaj v Markovem stanovanju, ki ga ima v veliki stanovanjski hiši svojega dedka Edvarda.

@kristina_danilevskaya ŠE ENA NAPAKA V SERIJI SKRITO V RAJU 😂🤦🏻‍♀️ #skritovraju #slovenskaserija #fyp ♬ original sound - kristina_danilevskaya

Ravno v temu stanovanju pa naj bi prišlo do kiksa, ki so ga opazili nekateri gledalci. Med pogovorom Lare in Marka naj bi igralka rekla: "Ej, Matej, ko bova pri meni, se lahko še po kakšne stvari nazaj vrneš, ali pa ti jih David ali Edvard pripeljeta." To pa pomeni, da je naredila veliko napako, saj naj bi igralca nagovorila kar z njegovim pravim imenom.

Zemljič pravi, da ni tako

O kiksu, ki naj bi se zgodil v eni od zadnjih predvajanih delov, je spregovoril tudi Zemljič, ki v seriji igra Marka Steinerja. Ta je v Instagram zgodbi zapisal, da je Gaja v seriji rekla "medtem" in ne "Matej". "In jaz se strinjam z njo," je dodal.

Serija Skrito v raju je zelo priljubljena med gledalci.

Serija Skrito v raju je zelo priljubljena med gledalci.

Voyo/posnetek zaslona

Ljubezenski prizori

Pred časom je Zemljič za Metropolitan spregovoril tudi o tem, kako je snemati ljubezenske prizore. Pojasnil je, da ni lahko.

"Ni tako idilično in romantično, kot izgleda na ekranu. S soigralko se ponavadi pred vsakim prizorom pogovorim, kako bi izpeljala posamezni prizor. Potrebno je veliko zaupanja. Vprašam jo za vsak dotik in gesto, ki jo nameravam v prizoru narediti. In obratno, seveda. Pravzaprav gre bolj za koreografijo, ki je natančno določena. Če gre v prizorih za goloto, se ponavadi večina ekipe, ki ni nujno potrebna na samem setu, odmakne v drug prostor, da se igralci počutimo čim bolj varno," nam je zaupal.

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec